• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Victor Tunnel Mole Trap, capcana cartite

Stoc suficient (1000)
38.95 RON
Cantitate
Capcana pentru cartite Victor Tunnel Mole este o capcana sigura care poate acoperi o suprafata de pana la 10 mp, aceasta capcana fiind una dintre cele mai eficiente capcane de pe piata

Capcana pentru cartite Victor Tunnel Mole este o capcana sigura care poate acoperi o suprafata de pana la 10 mp. Acest model de capcana de cartite este unul dintre cele mai eficiente de pe piata. Capcana rezista la rugina datorita otelului galvanizat din care este fabricata, putand fi utilizata pe o perioada mai indelungata de timp, pe mai multe sezoane. Dispozitivul este unul usor de utilizat si de activat. Aceasta capcana are actiune dubla, adica cartita va fi capturata fara a conta sensul din care se activeaza capcana.


Mod de utilizare capcana pentru cartite Victor Tunnel Mole:
- Se localizeaza tunelul cartitei si se deschide un orificiu mare, cat sa poate sa fie introdusa capcana in galerie
- Se apasa cu atentie unul dintre bratele de armare pana cand atinge partea superioara a capcanei
- Va asigurati si armati bratul prin agatarea carligului de armare
- Se repeta procesul cu al doilea brat de armare
- Se pozitioneaza capcana de-a lungul galeriei si se asigura ca spatiul este unul suficient pentru a se putea activa dispozitivul
- Se verifica capcana in fiecare zi!

Sfaturi utile: Capcana Victor Tunnel Mole nu se plaseaza intr-un musuroi, ci de-a lungul galeriei care porneste din acesta. Capcana nu se foloseste daca s-a intrat in contact cu substante cu miros puternic cum ar fi detergenti, tutun s.a.m.d., pentru ca acesti daunatori sunt foarte sensibili la mirosuri si vor evita punctele care au un miros strain.

Dimensiuni capcana: 16 cm lungime x 7 cm latime.

Producator: Woodstream

 

Prezentare video capcana. Video-urile de prezentare produs pot sa contina imagini de captura al daunatorilor care sa creeze disconfort vizual:

Greutate (Kg)N/A
Dimensiuni16 cm lungime x 7 cm latime
ProducatorWoodstream
Tip capcanaMecanica
MaterialMetal
PrindeCartite
Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510