• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00
  •     Material capcana
  •     Producator
  •     Ambalaj
-RON

Sobolani

Sobolanii sunt rozatoare de dimensiuni mai mari decat soarecii, care pot fi un adevarat calvar atat pentru gospodarii cat si pentru orice alt spatiu inchis precum magazii, beciuri sau depozite. Ei isi pot face aparitia fiind in cautare de hrana, insa pot rani oameni sau alte animale cu care intra in contact. In plus, datorita circulatiei lor in foarte multe spatii, ei pot fi purtatori de boli transmisibile.

De aceea, ei pot fi indepartati folosind otravuri precum raticide sau rodenticide. Insa, aceste substante, lasate la vedere, pot fi consumate si de animale domestice sau, accidental, chiar de copii. Pentru a preveni acest lucru, recomandam utilizarea de statii de intoxicare speciale pentru sobolani.

Acestea au rolul de a proteja substantele raticide si au una sau mai multe intrari, speciale pentru dimensiunile sobolanilor sau altor rozatoare similare.

Aceste statii de intoxicare sobolani pot fi alcatuite din plastic, metal, carton, inox sau lemn, in functie de spatiul unde vor fi plasate. Pentru spatiile exterioare, recomandam statii de intoxicare din materiale grele care sa reziste la frig, umezeala sau caldura.

Aceste statii de intoxicare pot fi adaptate pentru orice tip de momeala si ele pot fi si de tip ghilotina, menite sa inchida si sa mentina in interior rozatoarele pana la moartea acestora.

0729 872 510