• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00
  •     Material capcana
  •     Producator
  •     Ambalaj
-RON

Soareci

Vrei sa scapi de o infestare cu soareci dar sa previi otravirea altor animale sau chiar a copiilor cu raticide? Alege o statie de intoxicare speciala pentru rozatoarele mici!

O statie de intoxicare este menita sa mentina raticidele si rodenticidele in sigurana, cu ajutorul unei cutii care poate avea una sau mai multe intrari. Astfel rozatoarele mici vor fi atrase inauntru, vor consuma raticidele si apoi se vor indeparta, simtind efectul acestora in cateva ore.

Aceste statii de intoxicare sunt de mici dimensiuni si ele pot fi plasate in orice spatiu, oferind o protectie de lunga durata a raticidului din interior. Ele pot fi confectionate din plastic, carton, inox sau lemn si pot fi semi-transparente sau complet opace.

Ele se pot incuia cu o cheie, astfel prevenind deschiderea lor accidentala de catre un alt animal. In general, pentru interior se recomanda statiile de intoxicare din materiale usoare, iar pentru exterior statiile din inox sau metal, care vor rezista la frig, caldura si ploaie.

0729 872 510