• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00
  •     Material capcana
  •     Producator
  •     Ambalaj
-RON

Statii intoxicare

Vrei sa mentii in siguranta raticidele si rodenticidele? Vrei sa previi ca acestea sa fie mancate de alte animale care tranziteaza aceeasi zona cu rozatoarele? Alege o statie de intoxicare!

Aceste statii sunt foarte utile pentru protejarea animalelor sau chiar a copiilor care pot descoperi raticidele sau rodenticidele, prevenind riscul ca acestea sa fie mancate.

Statiile de intoxicare au o serie de intrari speciale doar pentru rozatoare. Faptul ca au mai multe intrari elimina riscul ca rozatoarele sa le evite, acestea fiind de obicei circumspecte inainte sa intre intr-un spatiu cu o singura intrare.

Odata ce au intrat intr-o astfel de statie, soarecii sau sobolanii vor fi tentati sa consume substantele menite sa ii indeparteze, urmand ca apoi sa paraseasca statia de intoxicare si sa simta efectul substantei pe care a consumat-o in timp de cateva ore.

Statiile de intoxicare sunt incuiate cu ajutorul unei chei si nu pot fi deschise de copii sau animale care nu sunt vizate. Ele pot fi din carton, inox, plastic sau lemn sau pot fi fabricate partial sau total din materiale transparente.

Astfel, se poate vedea si gradul de infestare: cu cat raticidul se termina mai repede, cu atat inseamna ca infestarea cu rozatoare este mare. La golirea statiei de intoxicare, aceasta poate fi descuiata cu cheia si umpluta, din nou, cu raticid.

0729 872 510