• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Statie de intoxicare Compact Bait Capac Transparent

Stoc suficient (500)
18.50 RON
23.00 RON
Cantitate
Statie de intoxicare Compact Bait capac transparent Dimensiuni:Top 240mm * 195mm, Baza: 220mm * 180mm, Daunatori vizati: Soareci, Sobolani


Statie de intoxicare Compact Bait capac transparent – este o statie de intoxicare, cu dubla siguranta, in care se poate folosi in siguranta raticidul cu scopul deratizarii ariilor interne si externe. Compact bait este adaptata pentru toate tipurile de momeala: de tip pasta, de tip pulbere, parafinata si lichida. Statia Compact Bait este dotata in interior cu o vascheta pentru momeala, cu un carlig metalic in care se poate pune in siguranta momeala parafinata si mai este dotata cu o cheie din plastic pentru a putea bloca capacul. Statia de intoxicare are un compartiment separat unde se pot folosi capcanele mecanice model STV 100 sau STV 105.
Utilizare statie de intoxicare Compact Bait:
Se dechide capacul cu ajutorul cheii din dotare, dar se va tine cont ca aceasta statie are incuietoare dubla, cu un model de cheie universal, se introduce in interior momeala, placa adeziva sau capcana mecanica utilizand accesoriile pe care le aveti la dispozitie, inchideti capacul, pozitionati statia evitand obstructionarea intrarilor acesteia.
Locuri de utilizare: Statia se poate folosi atat in ariile interne cat si externe pentru deratizare si pentru monitorizarea rozatoarelor.
Statia de intoxicare Compact Bait cu capac transparent este un model de statie de intoxicare din plastic dur, tratat, avand o cheita care blocheaza statia de intoxicare, ca sa nu aiba acces personalul neavizat si ofera un loc de hranire sigur pentru rozatoare. Totodata, cheia este una universala, care se potriveste si la modelele Alpha Long si Mice Station.
Distantele la care ar trebui sa fie asezate aceste capcane este intre 10-15 metri distanta intre statii si sunt utilizate prin realizarea unei bariere exterioare, care sa atraga rozatoarele afara din cladiri, inspre exterior.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510