• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00
  •     Material repelent
  •     Producator
  •     Ambalaj
-RON

Pisici

Indeparteaza in cel mai scurt timp pisicile pe care nu le doresti in spatiul tau! Fie ca vrei sa protejezi o locuinta, o gradina, un depozit sau orice alt spatiu, le poti indeparta fara sa le ranesti, folosind produsele din gama noastra de repelenti pisici.

Repelentii sunt substante fie lichide, fie solide, care au proprietati organoleptice menite sa indeparteze animalele nedorite, de la insecte la pasari si mamifere precum cainii sau pisicile.

Toate aceste produse sunt ecologice, mai exact ele ajuta la gonirea animalelor fara sa le raneasca si fara sa implice interactiunea ta cu ele.

Repelentii tip gel se aplica pe suprafetele pe care doresti sa nu ajunga pisicile. Inainte de aplicare, este nevoie ca zona respectiva sa fie curatata, astfel incat sa nu contina substante cu alte arome care pot interfera cu cea a repelentului.  Repelentii gel emit un miros pe care majoritatea pisicilor il detesta si nu se apropie de spatiul unde il simt. Acest miros nu se distinge de catre om, doar de animal.

De asemenea, aici mai poti gasi si repelenti pisici sonori care actioneaza cu ultrasunete sau chiar tunuri de pocnitori care sperie pisicile si le indeparteaza.

0729 872 510