• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00
  •     Material repelent
  •     Producator
  •     Ambalaj
-RON

Pasari

Vrei sa indepartezi pasarile? Desi multe persoane nu cunosc acest lucru, pasarile precum porumbeii sau vrabiutele poarta cu ele bacterii care pot fi daunatoare pentru om.

Repelentii pentru pasari pot fi de mai multe tipuri. Indiferent de repelentul ales, mentionam ca toate aceste produse sunt ecologice, in sensul ca ele nu sunt daunatoare pentru mediul inconjurator si nu omoara pasarile, ci pur si simplu le indeparteaza.

Alegerea repelentului pasari potrivit se face in functie de spatiul unde se doreste indepartarea acestor zburatoare.

De exemplu, pe pervaze, fire de telefonie fixa, cabluri sau orice tip de sarma unde pasarile uneori se aseaza, se foloseste gelul repelent. Acesta provoaca o iritare tactila a picioarelor pasarilor, in sensul ca ele nu vor avea stabilitate si nu vor putea sa poposeasca in locul unde gelul a fost aplicat.

Un alt tip de repelenti pasari consta in tepi care sunt asezati pe o banda metalica sau din plastic, la distante diferite. Ele sunt fabricate din materiale inoxidabile si nu sunt meniti sa omoare sau sa raneasca pasarile, ci pur si simplu sa previna aterizarea lor in spatiile respective.

De asemenea, un alt tip de repelent pasari este cel sonor, precum, de exemplu, tunurile de pocnituri. Pasarile sunt speriate de orice zgomot puternic si se indeparteaza de sursa acestuia.

Astfel, cu acesti repelenti, orice tip de zburatoare, de la porumbei la vrabiute, nu te vor mai deranja.

0729 872 510