• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Repelent melci, 1.5 kilograme

Stoc suficient (1000)
18.95 RON
28.00 RON
Cantitate

Repelent de melci si limaxi cu uleiuri esentiale. Repelentul este granulat cu granule care absorb apa si provoaca deshidrarea melcilor.

Nu provoaca moartea melcilor si limaxilor!

Ambalaj: 1 buc
Producator: Orvital Flortis
Material repelent: Granule

Caracteristici repelent melci: acest repelent tine la distanta in mod natural melci cu cochilie si limaxi din gradina, sere si de pe plante. Produsul este formulat din granule naturale compuse (de lut sepiolitic), care nu contin substante chimice sau insecticide. Acesta are o capacitate de a absorbi cantitati mari de apa si de a crea un loc uscat si nefavorabil pentru melci si limaxi. In plus, contactul direct de acesta din urma, cu granulele din acest provoaca deshidratare lor, provoaca iritarea lor si ii face sa se mute departe, fara sa ii omoare. Produsul poate fi aplicat in toate locurile in care doriti sa se previna infestarea cu melci, in spatii din si in jurul gradinilor, gradini de legume si livezi.

Produsul, atunci cand este utilizat in mod corespunzator, nu este periculos pentru oameni, animale si plante si nu este daunator pentru mediul inconjurator.

Utilizare si dozaj:

- Ghivece cu plante: distribuirea granulelor in sol, pe toata suprafata, uniform.

- Sere si gradina: granulele se distribuie uniform pe teren, cu directia de a forma o bariera de-a lungul intregului perimetru al ariei protejate (de pana la 15 m.).

Repetati procedura dupa ploi abundente si de irigare, care poate reduce eficacitatea tratamentului, in scopul de a restabili conditiile initiale.

Greutate (Kg)1,5
ProducatorFlortis-Orvital
Modalitate de ambalare1 unitate
IndeparteazaCartite

 

Cititi cu atentie eticheta si respectati dozajul si modul de aplicare indicat de producator, in functie de tipul de tratament ales!

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510