• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00
  •     Material repelent
  •     Producator
  •     Ambalaj
-RON

Repelenti

Doresti sa indepertezi o gama larga de animale, de la caini, pisici pana la reptile, melci si insecte? Repelentii sunt substante lichide sau solide care, prin proprietatile lor organoleptice, indeparteaza aceste tipuri de animale sau insecte vizate.

Practic, repelentii sunt o varianta ecologica de a speria animalele vizate fara a le rani, chiar si fara sa fii nevoit sa interactionezi cu ele.

Iata cele trei tipuri de repelenti pe care ii poti gasi in oferta noastra:

- Gelul repelent: acesta este utilizat pentru a proteja zonele unde animalele ne pot incomoda, precum pervaze sau sarme (in cazul pasarilor), terase sau spatii verzi (in cazul cainilor si pisicilor) si alte spatii in functie de locurile unde daunatorii isi fac habitatul.

- Tunurile de pocnituri: ele sunt menite sa provoace un zgomot foarte puternic pentru a speria animalele si a preveni apropierea lor de zona unde s-a produs zgomotul. Modul de lucru este simplu: se acumuleaza gaze in camera de ardere care sunt aprinse periodic pentru a descarca zgomote menite sa sperie animalele.

- Tepii anti pasari: in functie de spatiul unde pasarile isi desfasoara activitatea, se pot alege tepi care sa reziste in conditiile de mediu. De exemplu, tepii sunt asezati pe o banda metalica sau din plastic, fiind fabricati din metal neoxidabil (inox) si sunt flexibili. La baza, ei au ca si tinta porumbeii insa sunt eficienti si impotriva vrabiutelor, randunicilor sau a altor zburatoare care nu mai poate ateriza din cauza lor. Tepii nu sunt meniti sa raneasca sau sa omoare pasarile ci doar sa le impiedice aterizarea in zonele unde sunt plasati.

0729 872 510