• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Repelent cartite

Stoc suficient (1000)
29.99 RON
35.06 RON
Cantitate
Granulele flortis previn prezenta cartitelor de gradina,multumita formulei speciale pe baza aromata care le indeparteaza.

Caracteristici:Granulele flortis previn prezenta cartitelor de gradina,multumita formulei speciale pe baza aromata care le indeparteaza.

Produsul poate fi aplicat in toate locurile unde se vrea prevenirea aparitiei cartitelor(gradini,curti,pajisti).Daca este utilizat corespunzator,produsul nu este daunator pentru oameni,animale,plante sau mediul incnjurator.

Mod de folosinta:Se presara in zona de interes circa 50-65g in interorul galeriilor pe zona lor de intrare lasandu-se 5 cm in jurul acestora de siguranta pentru alte animale.Eficacitatea produsului poate dura pana la 2-3 saptamani.Ploile sau irigatile abundente pot reduce eficacitatea tratamentului.

A se utiliza din februarie pana in noiembrie.

Avertisment:A nu se folosi produsul in alt scop decat cel destinat.A se tine produsul bine inchis in ambalajul original ferit de umezeala si razele soarelui.A nu se lasa la indemana copiilor.

A se evita contactul cu ochii si caile respiratori.Cititi cu atentie instructiunile.In caz de contact cu ochii sau caile respiratori,spalati abundent cu apa rece.A nu se ingera.

 

Greutate (Kg)1
ProducatorFlortis-Orvital
Modalitate de ambalare1 unitate
IndeparteazaCartite
Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510