• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Raticide

Combate eficient rozatoarele si sobolanii cu rodonticide (denumite si raticide)! Acestea sunt o categorie de produse chimice care au la baza substante active anticoagulante care actioneaza prin blocarea mecanismelor de coagulare a sangelui din corpul animalului, provocandu-i o hemoragie generalizata.

Astfel, animalul moare in intervalul de 3 - 8 zile de la ingerarea dozei letale. Totusi, s-au observat si cazuri de moarte mai rapida, la 2-3 zile, in cazul in care animalul a consumat o cantitate mai mare de raticid sau o categorie de raticid cu o formula mai puternica activa.

In majoritatea cazurilor se face confuzia dintre raticide (rodonticide) si rodenticide. Acestea din urma sunt denumite popular si „otrava pentru soareci si sobolani” si au ambalajul similar cu cel al raticidelor. Cu toate acestea, sunt substante complet diferite!

Recomandarea noastra este ca atunci cand te orientezi spre a achizitiona un raticid, sa citesti mai intai ambalajul acestuia pentru a afla care sunt caracteristicile si actiunea sa. In plus, raticidele au atractanti diferiti, motiv pentru care este recomandat sa alegi cel care se potriveste daunatorilor pe care ii ai.

In cazul ingerarii accidentale a unui raticid, antidotul este vitamita K1.

0729 872 510