• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00
  •     Destinatie uz
  •     Tip de aplicare
  •     Formulare/stare
  •     Producator
  •     Ambalaj
-RON

Plosnite

Plosnitele apar de regula in spatiile unde se afla materiale textile (paturi, haine, covoare, genti, rucsacuri etc). In dulapurile sau spatiile unde se afla aceste materiale, de regula, plosnitele isi instaleaza cuibul.

De aceea, este necesar de un tratament care poate elimina acest daunator, insa fara sa afecteze structura materialelor textile cu care intra in contact.

Noi recomandam realizarea tratamentelor cu insecticide pe baza de ciflutrin, deltametrin si/sau bendiocarb. Aplicarea acestora este foarte pretentioasa deoarece pulverizarea cu pompa nu este suficienta. Uneori, este necesara o aplicare cu un aparat profesional capabil de pulverizare fina si impregnanta. Pentru mai multe detalii despre aparatul folosit in cadrul tratamentului, ne poti contacta.

Iata ce recomandam sa faci inainte de aplicarea tratamentului impotriva plosnitelor:

- Pregateste spatiul – Scoate din dulap sau debara orice material textil (paturi, haine, covoare, genti, rucsacuri etc) si pregateste-l pentru tratament. Nu este obligatorie aplicarea insecticidului pe haine, acestea pot fi spalate la temperaturi mari (daca materialul permite), iar in felul acesta atat insectele mature cat si larvele sau ouale vor fi distruse.

- Aplica tratamentul - concentratia de insecticid aplicata trebuie sa fie cea maxima recomandata de producator. Aceasta este, de regula, mentionata pe ambalaj. Pulverizarea trebuie sa o realizezi cu foarte mare atentie si rabdare. Este necesar sa folosesti o masca de gaze si manusile de protectie dar si ochelari de protectie.

Nu este indicat ca picaturi de insecticid sa intre in contact cu ochii sau fata ta.

0729 872 510