• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Insecticid Ficam WP80, 15 g

Stoc suficient (500)
35.70 RON
Cantitate
Ficam WP80 este un insecticid carbamic, care reprezinta alternativa ideala la organofosforice si piretroizi.

Acest produs este destinat utilizatorilor profesionali!

Ambalaj: 15 gr
Producator: Bayer
Formulare/stare: Pulbere
Tip de aplicare: Pompa de spate
Destinatie uz: Profesional

Detalii

Insecticidul Ficam WP80 este un insecticid carbamic,reprezinata alternativa ideala la organofosforice si piretroizi. Insecticidul este conditionat sub forma de pulbere muiabila de culoare alb-bej, fara miros, miscibila cu apa , nu este coroziv, este fotostabil si biodegradabil.

Compozitia chimica a insecticidului Ficam WP 80: 100 g de Ficam W (WP 80) contine 80 g de bendiocarb(80%) si coformulanti pana la 100g.
Bendiocarb-ul este un ester carbamic ce actioneaza prin contact si ingestie asupra insectelor, este un inhibitor al colinesterazei - o enzima ce este necesara pentru transmiterea normala a impulsurilor nervoase.
Insecticidul
Ficam WP 80 combate o gama larga de insecte din igiena publica, din intreprinderile de fabricare si procesare a alimentelor, dar si daunatori ai produselor agricole depozitate, precum: muste si tantari, gandaci, furnici si viespi, purici, plosnite, molii, pestisorul argintiu, urechelnita, plosnita de carte, gandacii de depozite, dar si pentru paianjeni, plosnita lemnului, centipede, milipede si capuse.

Insecticidul Ficam poate fi utilizat prin aplicarea pe suprafete, si in jurul cladirilor precum: locuinte, birouri, spitale, hoteluri, restaurante, cantine, unitati industriale cu profil alimentar, mijloace de transport, locuri in care se depoziteaza gunoaiele, etc.

Dozele de aplicare ale insecticidului Ficam WP80:
Doza normala: nivel mic - mediu de infestare si in conditii normale de igiena se dizolva 15 g produs in 5L apa (0.3%)
Doza speciala: nivel mai mare de infestare, cand se solicita o extindere a remanentei si in conditii de igiena precara a locurilor de tratat se dizolva 30g produs in 5L de apa (0.6%).

Pentru combaterea mustelor, pe langa cele 15 g de insecticid se mai adauga 50 g de zahar in 5 L de apa. Solutia obtinuta se pulverizeaza pe o suprafata de 125 mp.

Pentru combaterea cuiburilor de viespi, tratamentele cu Ficam WP la rata normala de infestare doza de aplicare este intre 0.25 - 0.5 l solutie/ cuib , viespile fiind combatute in 24 ore de la aplicarea tratamentului.Viespile au devenit muribunde la 5 minute de la inceperea tratamentului , fara sa manifeste semne de iritare sau comportament agresiv.

Remanenta insecticidului Ficam WP80: Bendicarb-ul fiind fotostabil, creaza remanenta de lunga durata. Cand particulele de substanta activa raman nederanjate, remanenta depinde de natura suprafetei tratate, de gradul ei de igiena si modalitatiile curente de curatenie.

Modul de ambalare: 15 g.

Termen de valabilitate: 4 ani de la data fabricatiei.

*destinat doar utilizatorilor profesionali

 

Valabilitate (ani)Nu
Greutate (Kg)0.015
UtilizareProfesionala
ProducatorBayer
Tipuri AplicarePompa de spate
Substanta Activa InsecticideBendiocarb
Concentratie Substanta Activa800gr./kg
Concentratie de utilizaresub 1%
Combate

Capuse, Carii de lemn, Furnici, Paianjeni, Plosnite, Purici

Modalitate de ambalare15 g
Tip starePulbere

Pentru orice tratament de deratizare si dezinsectie se recomanda folosirea de echipament de protectie, ca masura de securitate si de igiena!

Echipamentul de protectie este necesar la manipularea si utilizarea produselor de tratament si consta in:

Combinezoane -      Igiena Publica -> Echipamente protectie -> Costume

Masca de protectie -      Igiena Publica -> Echipamente protectie ->Masti de gaze

Manusi de protectie -      Igiena Publica -> Echipamente protectie ->Manusi

Cititi cu atentie eticheta si respectati dozajul si modul de aplicare indicat de producator, in functie de tipul de tratament ales!

Documentatie si avizari produs:

Aviz si prelungire aviz Ficam WP 80.pdf

Fisa de siguranta Ficam WP 80.pdf

Descriere Ficam WP 80.pdf

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510