• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Insecticid Advion Gandaci gel, 30g

Stoc epuizat
113.53 RON
133.51 RON

Detalii

Advion® Gandaci gel este o momeala insecticida conditionata sub forma de gel de culoare galbuie avand ca substanta activa indoxacarb, ce blocheaza functionarea centrilor nervosi ai daunatorului. 

Insecticidul Advion® Gandaci gel este formulat ca alternativa sigura la insecticidele clasice pentru combaterea principalelor specii de gandaci de casa. Dupa o monitorizare a nivelului de infestare se va trata suprafata infestata prin aplicarea sub forma de "margele", insistandu-se acolo unde gandacii se ascund: in zona tevilor de scurgere de la bucatarii si bai, sub si in spatele electrocasnicelor (aragaze, frigidere, masini de spalat), in zona tocurilor de usa, a contoarelor electrice, in colturile ascunse luminii, unde sunt crapaturi in perete sau podea. 

Recomandari de aplicare:
Se aplica prin intermediul unei seringi dupa cum urmeaza:
- se aplica 2 picaturi de gel/m²;
- se poate creste numarul pana la 5 picaturi/m² in conditiile unei infestari puternice, conditii de murdarie extrema sau in cazul in care predomina gandacii Orientali si Americani.

Dimensiunile recomandate pentru picaturi sunt:
- Diametrul picaturii de 0,1 g este de 5 mm;
- Diametrul picaturii de 0,5 g este de 10 mm;
- Sir de „margele”/picaturi cu lungime 5 cm cu greutate de 0,35 g;
- Gelul se aplica cu ajutorul unui pistol cu duze diferite pentru a se forma picaturi cu dimensiunea dorita. Poate fi aplicat si in statii de momeala sau in locuri similare. Gelul
se aplica numai in zone inaccesibile bebelusilor, copiilor, animalelor de companie si animalelor non-tinta. Cand se aplica in exterior trebuie protejat impotriva umiditatii
sau spalarii cu apa de ploaie;
- La finalul tratamentului se sterge excesul de produs cu un servetel/prosop de hartie care se arunca la gunoi.

Timpul necesar efectului biocid: 24-60 ore de la ingerare.
Nu reutilizati ambalajul si nu eliberati in mediu produsul biocid!

Advion® Gandaci gel are in compozitie atractanti alimentari ce vor atrage la consum gandacii de pe o raza de cativa metri: la 24-60 de ore dupa tratament se vor observa primii gandaci morti care, pe cat posibil, vor trebui sa fie lasati pe loc. Gandacii prin natura speciei se hranesc cu excrementele semenilor sau cu a cadavrelor celor morti, iar tratamentul cu Advion® Gandaci gel foloseste aceasta caracteristica in generarea unui efect de cascada sau domino: exemplarele vii sau cele tinere nascute dupa expulzarea oulalelor de catre femela-gandac contaminata, isi vor consuma semenii morti, in plus fata de picatura de gel si vor muri, si ei in cateva zile.

Advion® Gandaci gel se poate aplica in orice moment al zilei, indiferent daca in incinta exista oameni sau nu, in locuri greu accesibile, acolo unde nu se pot folosi 
insecticide lichide din motive de securitate.

Seringa este usor de utilizat, si nu reprezinta un risc pentru oameni sau animalele de companie. Remanenta lui este de pana la 3 luni, chiar si in conditii de temperaturi extreme si umiditate mare.

Compozitie: 6g/kg Indoxacarb.

Mod de ambalare: seringa de 30 g.

 

Valabilitate (ani)Nu
Greutate (Kg)0.1
UtilizarePopulatie, Profesionala
ProducatorBayer
Tipuri AplicareAplicare directa
Substanta Activa InsecticideImidachloprid
Concentratie Substanta Activa21,5 g./Kg
Concentratie de utilizaregata preparat
CombateGandaci
Modalitate de ambalare20 g
Tip stareGel
Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510