• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Insecticid Advion Furnici gel, 30g

Stoc epuizat
136.71 RON

Detalii

Insecticidul Advion Furnici este un gel momeala insecticida ce are ca substanta chimica 0,05% Indoxacarb, cu atractant special pentru combaterea furnicilor . Dupa verificarea gradului de infestare cu furnici a locatiei ce urmeaza a fi tratata, gelul se aplica sub forma de margele sau linii mici de gel , in zona unde furnicile tranziteaza si insistandu-se acolo unde furnicile se ascund, fara a petrurba comportamentul in cautarea hranei.

Insecticidul Advion are efect de moarte in cascada , in acest fel intregul cuib este distrus, nu prezinta risc pentru animalele non vizate.

Insecticidul Advion este recomant in combaterea furnicilor din spatiile de locuit : apartamente, case, vile, camine, hoteluri, restaurante, baruri, magazine si alte locatii retail , spitale, dispensare, cabinete medicale, scoli, crese , bucatarii, sali de mese .

Insecte combatute : furnica neagra de gradina/bucatarie , furnica faraon, furnica sapatoare , furnica alb-transparenta, furnica fantoma , furnica argentiniana, furnica de lemn


Mod de ambalare: seringa de 30 g.

 

Valabilitate (ani)Nu
Greutate (Kg)0.03
UtilizarePopulatie, Profesionala
ProducatorSyngenta
Tipuri AplicareAplicare directa
Substanta Activa InsecticideIndoxacarb
Concentratie Substanta ActivaNu
Concentratie de utilizaregata preparat
CombateFurnici
Modalitate de ambalare30 g
Tip stareGel
Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510