• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Electroinsecticide

Vrei sa scapi de insecte? Electroinsecticidele sunt aparate care functioneaza pe baza de raze ultraviolete care atrag insectele. Acestea pot avea banda adeziva pentru capturarea insectelor sau un sistem ce le elimina prin electocutare.

Aparatele electroinsecticide folosesc raze ultraviolete pentru a atrage muste, tantari, gandaci dar si alte tipuri de insecte care raman lipite pe banda adeziva sau sunt electrocutate.

Pentru a atrage insectele zburatoare, aparatele emana o lumina UV prin tuburi speciale dar si au in componenta placilor adezive diferiti atractanti alimentari sau pe baza de feromoni aromatici, pentru o eficienta sporita.

Electoinsecticidele sunt varianta pentru controlul daunatorilor zburatori. Ele sunt considerate ecologice, nefiind daunatoare pentru mediul inconjurator si asigura eliberarea spatiului de insecte zburatoare, fara a implica folosirea de tratamente chimice. 

Schimbarea benzii adezive se face la fiecare 45 zile in perioada de activitate intensa a insectelor (lunile Mai-Septembrie),  iar in rest la 2-3 luni. Grilajul trebuie si el curatat, de fiecare data cand se incarca de insecte moarte. Tuburile UV se inlocuiesc la 12 luni, de regula la inceputul sezonului cald.

0729 872 510