• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00
  •     Tip protectie
  •     Producator
  •     Ambalaj
-RON

Filtre pentru masti

Filtrele pentru masti sunt destinate protectiei capului si plamanilor persoanei care lucreaza cu substante de deratizare precum pesticide sau insecticite.

Inainte sa lucrezi cu astfel de substante, consulta eticheta produsului pe care il vei folosi si vezi daca este specificata o anumita masca de protectie. In caz afirmativ, foloseste o masca de tip filtru cu doua benzi de cauciuc care se fixeaza in jurul capului, un nas de flensa metalica si un sigiliu din cauciuc sau spuma. Acesta este cel mai eficient mod de protectie cap si plamani.

Asigura-te ca sigiliul este montat corespunzator pe fata, fara spatii ramase libere si ca flansa metalica se fixeaza pe podul nasului. Aceste masti pot proteja integral fata si capul si sunt indicate in dezinfectiile si dezinsectiile industriale.

Fiecare filtru pentru masti de protectie are un anumit nivel de calitate care se regaeste in fisa lui de prezentare. Protectia poate sa fie maxima sau minima, in functie de gradul de toxicitate si de vaporii emanati de substantele care se folosesc.

Intotdeauna trebuie sa speli la temperatura ridicata imbracamintea folosita la lucru si sa o depozitezi separat de orice alte rufe. Doar in acest fel vei asigura un grad de protectie corespunzator.

Pentru o protectie eficace, alege filtre pentru masti de calitate superioara.

0729 872 510