• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00
  •     Tip protectie
  •     Producator
  •     Ambalaj
-RON

Costume

Pielea este zona principala care este expusa la insecticide si pesticide. De aceea, oricine lucreaza cu astfel de substante are nevoie de costume de protectie a corpului.

Aceste echipamente de protectie sunt menite sa ofere protectie integrala a membrelor. De aceea, ele sunt dintr-o singura bucata - pentru a nu permite expunerea la substantele nocive.

Persoanele care pulverizeaza insecticide si pesticide trebuie sa poarte un combinezon din poliprolilena peste un alt strat de haine care are si el, la randul lui, rol de protectie.

In aceasta categorie gasesti combinezoane atat de unica folosinta cat si pentru multiple folosiri. Dupa ce a fost utilizat, combinezonul de unica folosinta trebuie dispensat intr-un container special sau, daca este destinat mai multor folosiri, acesta trebuie sa fie spalat la temperaturi ridicate si depozitat corespunzator, departe de orice alte seturi de rufe.

Dupa ce ai completat o sarcina care necesita utilizarea unui insecticid, intotdeauna trebuie sa faci un dus fierbinte si sa te speli pe par cu apa din abundenta.

0729 872 510