• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Virkon S – pulbere

Stoc suficient (500)
10.35 RON
Cantitate
Dezinfectantul Virkon S - pulbere, primul produs de uz veterinar virucid cu spectru larg in combatere si este recunoscut de industria de specialitate, de guvernele din intreaga lume ca dezinfectantul de prima alegere pentru a preveni si a controla bolile
Producator: Dupont
Tip dezinfectant: Pulbere

Dezinfectantul Virkon S combina flexibilitatea mare de aplicare si actioneaza eficient impotriva virusurilor, bacteriilor si fungilor la temperaturi scazute, in apa dura, pe suprafete poroase si in prezenta materiei organice.

Substanta activa ce intra in compozitia dezinfectantului: 50% Pentapotassium.

Virkon S este un dezinfectant chimic bazat pe oxigen ce contine saruri organice simple si acizi organici. Ingredientul  se descompune in diverse moduri in mediul inconjurator, sol si apa,astfel formeaza substante ce nu sunt nocive, saruri de potasiu si oxigen. Ingredientele din Virkon S  ca substante anorganice au o compozitie de trei sferturi si se descompun natural in mediul inconjurator in saruri anorganice simple. Compusii organici sunt  biodegradabili in conformitate cu standardele testelor.

Dezinfectantul Virkon S este sub forma de pulbere concentrat ce nu prezinta efecte de toxiciate acuta daca intra in contact cu pielea sau daca este inghitit.

Mod de actiune:
Dezinfectantul Virkon S oxideaza legaturile sulfurice din proteine si enzime, intrerupand functia membranei celulare, cauzand ruperea peretelui celular. Bacteriile ce cauzeaza boli nu dezvolta rezistenta la Virkon S in comparatie cu alte tipuri de dezinfectanti.

Compozitia:
Virkon S este meticulos verificat in timpul fabricarii, pentru a fi un amestec echilibrat, stabilizat de compusi de peroxigen, surfactant, acizi organici si un sistem tampon anorganic.


Domeniul de utilizare: domeniul veterinar. 

Aria de utilizare: 

- decontaminarea generala a suprafetelor si a echipamentelor portabile din ferme;
- decontaminarea dezinfectoarelor pentru vehicule si picioare;
- igienizarea sistemelor de alimentare cu apa potabila;
- decontaminarea aerului.  

Ambalare:

- plic de 50 grame - dintr-un plic de 50g se prepara 5 litri de solutie;

- cutie 1 kg - dintr-o cutie de 1 kg se prepara 100 litri de solutie;

- cutie 10 kg - dintr-o cutie de 10 kg se prepara 1000 litri de solutie.

Valabilitate (ani)Nu
Greutate (Kg)0.05
ProducatorDupont
Tip DezinfectantPulbere

 

Cititi cu atentie eticheta si respectati dozajul si modul de aplicare indicat de producator, in functie de tipul de tratament ales!

Documentatie si avizari produs:

Prelungire aviz dezinfectant Virkon S.pdf

Fisa de securitate dezinfectant Virkon S.pdf

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510