• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Detergent Super 100

Stoc suficient (500)
388.77 RON
Cantitate
Necesitatile detergentului:La nivel comercial si industrial sunt solicitate produse cu o formula speciala; de fapt aceste tipuri de detergenti contin ingrediente active in masura sa penetreze si sa indeparteze murdaria cea mai persistenta. De multe or
Producator: GNLD
Tip dezinfectant: Lichid

Descrierea produsului: detergentul Super 100 este o solutie lichida cu o mare fluiditate formulat in mod specific pentru curatenia dificila, eficient in mod special pentru indepartarea grasimii si a uleiului. Dilutia cu apa  in diferite proportii, este in masura sa satisfaca cele mai variate exigente de curatenie. 


Pentru cele mai usoare curatiri este suficient sa se dizolve in raport de 1:10, dar in anumite cazuri sunt necesare concentratii mai mari, pana la 1:3. Datorita  excelentelor sale prestatii nu sunt influentate de duritatea apei utilizate.

Detergentul Super 100 este recomandat  in mod special pentru a indeparta grasimea si  uleiul ce se gasesc impreuna pe masini industriale, pe instalatii agricole, pe pardoselele fabricilor si pe motoarele automobilelor sau ale autocarelor. Poate fi folosit impreuna cu masini de curatat pe vapori de apa sau de acele masini dotate cu pulverizatoare de inalta presiune.

Valabilitate (ani)Nu
Greutate (Kg)N/A
ProducatorGNLD
Tip DezinfectantLichid

Cititi cu atentie eticheta si respectati dozajul si modul de aplicare indicat de producator, in functie de tipul de dezinfectant ales!

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510