• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Dezinfectant Cloramina T

Stoc suficient (1000)
224.20 RON
Cantitate
Dezinfectantul Cloramina T este un produs cu actiuni multiple asupra bacteriilor Gram pozitive si negative, virusi, fungi, microbacterii si bacterii sporulate.
Producator: Bochemie
Tip dezinfectant: Comprimate, Pulbere

Dezinfectantul se gaseste sub 2 ambalaje:
- sac de 25kg;
- galeata de 6kg

Dezinfectantul are substante active: Tozylochloramid de sodiu: 81 % ce elibereaza 25 % clor activ.

Atentie, este recomandat ca inainte de utilizare sa se citeasca  prospectul.

Nu amestecati cu alti acizi sau  agenti de curatire. Trebuie sa  aplicati pe suprafete curate, fara urme de deteregenti, bine clatite. Produsul trebuie sa fie inchis ermetic si pastrat la temperaturi de sub 25°C, ferit de caldura, lumina si umiditate.

Indicatii de folosire: sub forma de solutie 0,5 - 2% ( 0,5 - 2 grame la 100 ml apa).
Concentratii de utilizare (timp de contact de 10 minute) (Conform MO nr. 194 bis/26.03.2003, anexei nr. 1, partea 1, din M.O. nr. 117/ 28.02.2002):
Locuri de aplicare: suprafete ca pereti, pavimente-  se utilizeaza solutii de 1-3 %. Se aplica pe suprafetele curatate în prealabil prin pulverizarea produsului în cazul suprafetelor mari sau prin stergere în cazul suprafetelor mici. Cantitatea de solutie de lucru ce se aplica este de 300-500 ml/mp.
Pentru dezinfectarea veselei, instrumentelor, obiectelor se utilizeaza solutii de 2 % (100 g /5 L apa).
Lenjerie, echipamente de protectie : solutie 1-1,5% (10-15 grame la 1 litru apa);
Obiecte (sticla, portelan, plastic, jucarii, termometre) : solutie 1 % (10 grame la 1 litru apa);
Vesela: solutie 0,5%-1 % (5 - 10 grame la 1 litru apa);
Sticlarie de laborator : solutie 2% (20 grame la 1 litru apa).
Pentru dezinfectia apei potabile se foloseste conform M.O. nr. 140, partea I din 3 iulie 1997. Apa nu se consuma 24 de ore.
Dozarea concreta depinde de conditiile externe in care este efectuata dezinfectarea (contaminarea organica, temperatura,conditii climatice, materialul suspus dezinfectiei etc.). Pentru dezinfectarea apei potabile din fantani se utilizeaza 3 g/1000 litri apa.


ATENTIE!
Nociv in caz de inghitire. La contactul cu acizii se degaja gaze toxice. Provoaca arsuri. Poate cauza o sensibilizare prin inhalare.
Pastrati incuiat si nu lasati la indemana copiilor. A se pastra containerul/recipientul inchis ermetic. A nu inspira praful. In cazul contactului cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta un specialist. Purtati echipament de protectie corespunzator, manusi si masca de protectie pentru ochi/fata. In caz de accident sau boala, a se consulta imediat medicul (Daca este posibil, a i se arata eticheta). Instructiuni de depozitare: A se depozita in locuri ferite de umezeala, departe de sursele de caldura; temperatura sa fie intre - 20°C si +30°C. Datele din certificat sunt conforme cu datele din certificatul de calitate al producatorului.

 

Valabilitate (ani)Nu
Greutate (Kg)6
ProducatorBochemie
Tip DezinfectantComprimate, Pulbere

 

Cititi cu atentie eticheta si respectati dozajul si modul de aplicare indicat de producator, in functie de tipul de tratament ales!

Documentatie si avizari produs:

Prelungire aviz dezinfectant Cloramina T.pdf

Certificat de calitate si de conformitate dezinfectant Cloramina T, 6 kg.pdf

Fisa de securitate dezinfectant Cloramina T, 25 kg.pdf

Prospect utilizare dezinfectant Cloramina T, 25 kg.pdf

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510