• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Dop capcana insecte zburatoare

Stoc suficient (1000)
13.33 RON
Cantitate
Dopuri pentru constructia de capcane pentru muste si viespi, disponibile in 2 variante, in functie de tipul de recipient folosit pentru realizarea capcanei
Ambalaj: 1 buc
Combate activitatea: Viespilor
Producator: Orvital Flortis
Tip capana: Atractant
Material capcana: Plastic

V-ati gandit deja la modul de a proteja culturile de daunatori?

Dop capcana insecte zburatoare este un produs inovator, proiectat si produs de Robert Carello, dedicat agriculturii, fermelor de animale si a zonelor verzi destinat uzului public sau privat.

Utilizarea unei astfel de capcane are nevoie suplimentar de recipiente de captura, cum ar fi o sticla de plastic sau un borcan de sticla pentru miere, favorizand o reutilizare eficienta.

Dop capcana insecte zburatoare pentru sticle, recipiente de plastic sau pentru borcane ® este proiectat ca si portita de intrare pentru insectele zburatoare, realizand astfel o capcana economica si complet ecologica, capabila sa obtina rezultate excelente prin promovarea metodelor de captura, fara utilizare de substante chimice.

Studiile efectuate pe teren arata ca alimentele biologice sunt o aparare eficienta in agricultura si solutie indispensabila in agricultura ecologica .

Au fost folosite cu succes timp de mai multi ani, atat in ​​agricultura, pe plan national si international in fermele agricole mici si mari, in livezi, plantatii de maslini, livezi de citrice, vita de vie si livezi de copaci, pentru combaterea insectelor. Plasate direct pe plante pentru a le apara, capacul pentru capcana ® este fabricat din material plastic foarte rezistent. Atasat la gatul unei sticle de apa din plastic comun sau la gura unui borcan in care se pune apa si momeala atractanta.

Momeala este preparata folosind substante alimentare naturale comune si economice, care variaza in functie de tipul de insecta care se doreste a fi combatuta.

Modalitati de preparare a atractantului:

– Pentru viespi

500 ml de bere + 2 linguri de zahar sau miere
alternativ de 500 ml de apa + 3 linguri de zahar sau miere + 1 ceasca de otet de vin rosu

– Pentru muste de fructe

500 ml de amoniac lichid fara miros + 1 sardina (peste crud)

– Pentru toate tipurile de muste

500 ml de apa + 20/30 gr de peste crud

– Drosophila Suzukii –  musculita de otet

250 ml de otet de mere + 100 ml de vin rosu + 1 lingura de zahar

– Pentru viermele merelor si pentru toate tipurile de molii

Preparati un litru de vin indulcit cu 6-7 linguri de zahar + 15 cuisoare si o jumatate de baton de scortisoara timp de 15 zile. Adaugati 3 litri de apa. Cu cei 4 litri de atractant lichid preparat pot fi plasate 8 capcane care contin 500 ml, pentru controlul si eliminarea infestarii.

Daunatori vizati: Muste, viespi, viermi ale fructelor, molii ale fructelor

Producator: Flortis

ProducatorFlortis
Combate activitateaMuste, viespi
UtilizarePopulatie, Exterior
Concentratie de utilizarePrezentata
Tipuri Aplicare

Capcana pe baza de atractant

 

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Variante alternative

0729 872 510