• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Tunel EcoTrap si capcana adeziva soareci, set

Stoc suficient (1000)
9.60 RON
Cantitate
Tunelul EcoTrap si tavita adeziva EcoTrap sunt special concepute pentru monitorizarea si controlul gradului de infestare cu sobolani in ariile interne
Ambalaj: 1 buc
Combate activitatea: Soarecilor
Producator: GEA
Tip capana: Adeziva
Material capcana: Plastic

Tunelul de protectie EcoTrap si tavita adeziva sunt special realizate pentru a oferi o solutie fiabila de monitorizare si de control al gradului de infestare cu sobolani, in arii interne. Tunelul EcoTrap ofera un adapost in care sobolanul se simte tentat sa intre. Tunelul de protectie EcoTrap intretine suprafata adeziva a capcanei, mentinandu-i puterea pentru mai mult timp.

Tunelul de protectie evita calcarea accidentala a placii adezive si ascunde capturile pentru a nu crea disconfort in locurile unde au fost amplasate. Tavita adeziva este o capcana de unica folosinta realizata din plastic si ajuta la capturarea rozatoarelor din diverse spatii unde a fost pozitionata. Adezivul se conserva chiar si la temperaturi joase, garantand captura rozatoarelor si in astfel de conditii (de exemplu se poate utiliza si in celule frigorifice).

Poate fi folosita si in zone cu umiditate si in medii cu praf si se utilizeaza impreuna cu tunelul de protectie Ecotrap.

Mod de utilizare capcana EcoTrap:

- Capcana tunel se pozitioneaza in sina de atasare de pe capcana adeziva

- Se pozitioneaza placajul adeziv, acoperit de-a lungul traseelor rozatoarelor (de-a lungul peretilor)

- Trebuie pozitionat in apropierea usilor si a fisurilor, cablurilor si panourilor electrice, magaziilor, depozitelor, garaje, cantine, birouri si de-a lungul perimetrelor infestate

- Se poate folosi si in locurile expuse la umezeala si ploi sau chiar in conditii de praf

- Se protejeaza capcana in ambientele cu praf pentru a proteja adezivul si pentru a-i mentine eficienta

- Se aseaza capcana de-a lungul traseelor parcurse in mod obisnuit de rozatoare, trasee indicate de prezenta excrementelor, urme de grasimi, fire de par s.a.m.d.

- In cazul in care se utilizeaza in interiorul dispozitivelor de monitorizare si capturare, se pozitioneaza o placa cu partea adeziva in sus.

Rozatorul capturat sau intreaga capcana se arunca intr-o punga, folosind manusi la manipularea acestora, iar punga se poate arunca la ghena de gunoi.

Important: setul se comercializeaza doar intr-un numar par, daca doriti achizitionarea separata a unui tunel va stam la dispozitie telefonic si prin e-mail.

Producator: GEA

Greutate (Kg)N/A
Dimensiuni126x120x12 cm
ProducatorGEA
Tip capcanaAdeziva
MaterialPlastic
CombateSoareci

 

Documentatie si avizari produs:

Fisa de siguranta engleza Eco Trap, soareci.pdf

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510