• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Doresti o lucrare de dezinsectie efectuata de o echipa de profesionisti? Apeleaza cu incredere la noi!

Firma noastra efectueaza lucrari de dezinsectie complete, pentru combaterea unei game largi de daunatori.

Daca doresti o lucrare de dezinsectie efectuata de echipa noastra, te rugam sa ne comunici prin e-mail sau telefonic urmatoarele informatii:

- suprafata acoperita;

- date de contact obligatorii: numar de telefon si/sau adresa de e-mail;

- gradul de infestare si daunatori vizati;

- optional interventia cu o substanta la cerere.

Dupa comunicarea acestor informatii, in cel mai scurt timp posibil, unul din colaboratorii nostri va analiza cererea si va reveni cu toate informatiile necesare precum si cu procedura noastra de lucru.

Toti colaboratorii nostri semneaza procese verbale si facturi pentru lucrarile de dezinsectie efectuate si ofera o garantie de 30 de zile.

La cerere, se poate semna un contract care sa asigure 4 interventii de dezinsectie pe an.


De ce sa alegi o dezinsectie?

O lucrare de dezinsectie poate avea numeroase avantaje, precum:

1. Te ajuta in completarea sau inlocuirea masurilor de dezinfectie in munca de prevenire si combatere a unor boli transmise de artropode (tantar, paduche, purice, capusa etc)

2. O astfel de lucrare contribuie la realizarea mediului igienic pentru oameni prin distrugerea sau indepartarea unor artropode care pot fi direct suparatoare (hematofage, intepatoare etc)

3. In plus, dezinsectia contribuie la imbunatatirea activitatii agricole si de zootehnie, precum si la conservarea bunurilor alimentare, deoarece implica distrugerea sau indepartarea unor artropode daunatoare pentru plante si animale.

O lucrare de dezinsectie poate fi:

1. Preventiva, avand scop indepartarea posibilitatii de multiplicare si de invadare a unor artropode daunatoare.

2. De combatere sau in focar, avand ca scop distrugerea sau indepartarea totala a daunatorilor din mediul inconjurator. O lucrare de dezinsectie de combatere face parte din metodologia luptei in focar (epidemic, epizootic sau de daunatori) si implica cunoasterea metodologiei de dezinsectie fizica si chimica.

Ambele tipuri de lucrari de dezinsectie pot fi efectuate cu succes de colaboratorii nostri.

Metode de Dezinsectie

Dezinsectia pe care o practica echipa noastra de colaboratori poate fi de mai multe feluri, in functie de nevoile tale:

1.      Dezinsectie prin pulverizare cu pompa mecanica: Aceasta lucrare de dezinsectie se face cu ajutorul pompelor mecanice. Procedura implica dilutia in apa a substatei active in concentratii de 3-5% (in functie de producator si de gradul de infestare). Dintr-o pompa mecanica se pulverizeaza intreaga suprafata tratabila dar si baza peretilor si cantul usilor si al ferestrelor. Pulverizarea se poate face intr-o masura mai mare pe zonele cu guri de canalizare.

2.      Lucrari de dezinsectie prin pulverizare cu atomizorul: acest tip de lucrari sunt realizate in special in spatiile mari, precum: hale de productie, spatii de stocare, spatii deschise sau inchise. La fel ca in cazul pulverizarii cu pompa mecanica, procedura este aceeasi. Ea implica diluarea in apa a substantei active intr-o concentratie intre 3-5%, in functie de producator si de gradul de infestare. Cu ajutorul unui atomizor se pulverizeaza suprafata tratabila, de la o distanta de minim 3 metri. Acest tip de lucrare este destinat spatiilor mari deoarece particulele obtinute prin pulverizare pot ajunge si la o distanta de 10-11 metri. In cazul zonelor cu grad ridicat de infestare, pulverizarea trebuie efectuata de mai multe ori.

3.      Dezinsectie cu capcane adezive si geluri: tratamentele de dezinsectie de acest fel se aplica acolo unde substanta activa nu poate intra in contact direct cu produsul sau obiectul din zona tratata. Capcanele adezive se monteaza in zonele de tranzit ale daunatorilor, acolo unde se considera ca sursa de infestare ar exista. Gelul are un efect indelungat, de pana la 6 luni si se aplica in crapaturi si in zonele de acces ale insectelor daunatoare.

Pe langa metodele de dezinsectie de mai sus se mai numara Dezinsectia prin termonebulizare si Dezinsectie prin nebulizare.

Indiferent de tipul de metoda de dezinsectie ales, contacteaza-ne!

Insecte daunatoare

Dezinsectie Capuse

Capusele sunt unul din cei mai cunoscuti daunatori atat pentru oameni cat si pentru animalele domestice. In plus, sunt unul din cei mai deranjanti daunatori, de care trebuie sa scapati imediat.

Capusele se hranesc cu sangele gazdei si, daca acestia se regasesc in numar mare, pot cauza anemie sau chiar paralizie. De asemenea, daca detii un caine, trebuie sa cunosti toate informatiile despre prevenirea si indepartarea capuselor. De aceea, in cazul unei infestari suficient de mari incat sa nu ii poata face fata metodele traditionale, contacteaza-ne si noi te vom ajuta.

 

Dezinsectie Furnici

Furnicile cauzeaza probleme majore, in special atunci cand se regasesc in numar mare in interiorul cladirilor sau in gradini, in cautare de alimente sau surse de apa.

De obicei, in interiorul cladirilor si in locuinte, furnicile apar pentru ca sunt atrase de alimente precum dulciuri, carne, grasimi sau uleiuri.

Furnicile, de regula, vin initial in grupuri mici, in cautarea acestor alimente dar si a apei, in perioadele secetoase. In cazul in care gasesc ceea ce cautau, ele vor recruta alte furnici din cel mai apropiat cuib pentru a le ajuta in strangerea hranei. De aceea, de la un numar mic initial de furnici, se poate ajunge la o infectie mare, in cazul in care nu combati, din timp, aparitia acestora.

 

Dezinsectie Gandaci de bucatarie

Gandacii de bucatarie traiesc intr-o mare varietate de medii si se regasesc in numeroase specii. Gandacii daunatori sunt cei care se adapteaza usor in mediile in care traiesc oamenii, fiind atrasi de caldura.

Acestia au spini pe picioare care ii ajuta sa se deplaseze mai usor pe teren dificil. In cazul unei infestari cu gandaci de bucatarie, contacteaza-ne pentru a o elimina definitiv.

 

Lucrari de dezinsectie Molii

Molia este o insecta inrudita indeaproape cu fluturele, apartinand ordinului Lepidoptera. Exista aproximativ 250.000 de specii diferite de molii din acest ordin (un numar cam de 10 ori mai mare decat numarul de specii de fluturi). Majoritatea speciilor de molii existente sunt nocturne sau crepusculare.

Un cuplu de molii poate depune circa 500 oua. Larvele de molii, adica omizile, formeaza coconi. Cand molia iese din cocon, este deja la maturitate. Unele omizi sapa gauri in pamant si traiesc acolo pana cand sunt gata de transformare intr-o molie matura.

 

Lucrari dezinsectie Muste

Mustele pot supravietui in climate reci,  doar alaturi de oameni. Mustele de casa se hranesc cu substante lichide sau semi-lichide alaturi de materiale solide care au fost inmuiate. Datorita aportului mare de produse alimentare, acestea depoziteaza materii fecale in mod constant, fiind unul dintre factorii care face ca mustele sa fie un purtator periculos de agenti patogeni.

In functie de zona unde activeaza, mustele pot fi capabile sa trasporte peste 100 de agenti patogeni, cum ar fi febra tifoida, holera, salmonella, dizenterie bacilara, tuberculoza, antrax si viermi paraziti.

 

Dezinsectie Paianjeni (Araneae)

Araneae este cel mai numeros ordin al arahnidelor, numarul speciilor cuprinse in cadrul acestuia fiind mai mare de 40 000.

In prezent, paianjenii se intalnesc pe toate continentele, cu exceptia Antarctidei. Ei prefera sa traiasca in regiunile tropicale, paduri, pesteri, in regiunile alpine, de stepa, localitatile umane, chiar si in bazinele acvatice (fam. Cybaeidae). Cea mai notabila deosebire de alte animale constituie constructia plasei din matase.

 

Dezinsectie Plosnite

Scapa acum de plosnite cu ajutorul solutiilor noastre de dezinsectie!

Acestea sunt insecte parazite, de culoare rosie, cu corpul turtit si cu miros urat caracteristic, care traiesc prin crapaturile peretilor sau ale mobilelor si se hranesc cu sange uman. 

Plosnitele ajunse la maturitate dar si larvele realizeaza de obicei intepaturile pe intuneric. Lichidul secretat de glanda salivara a unei plosnite in acest timp este toxic si determina în cazul copiilor inflamatii care pot irita si după 7 zile.

Se ajunge de asemenea la inflamatii ale pielii pe suprafete mari, perturbari ale starii generale si slabirea vederii. In cazul unui atac puternic, acestea provoaca neplaceri datorita raspandirii mirosului neplacut in incapere.

 

Dezinsectie Purici

Scapa mai usor de purici! Acestia se regasesc intr-un numar mare de specii, in general de insecte mici. De obicei, denumirea de purice este data insectelor fara aripi provenite din ordinul Siphonaptera (unele autoritati folosesc numele Aphaniptera pentru ca este mai vechi).

Puricii sunt paraziti externi, care traiesc prin hematofagia sangelui mamiferelor si pasarilor. 

Cunoastem foarte bine ca datorita lor putem avea mancarimi, leziuni ale pielii rezultate in urma scarpinatului. Simptomele datorate prezentei acestor insecte similare unor „vampiri” pe pielea noastre sunt foarte deranjante. Acestia isi pot face aparitia si la animalele domestice, care pot transmite apoi puricii catre oameni.

Din pacate, destul de multi stapani de caini ignora faptul ca puricii pot transmite sau provoca si diverse maladii.

 

Dezinsectie Tantari

Tantarii sunt una dintre cele mai importante insecte daunatoare care afecteaza sanatatea si bunastarea omului si a animalelor domestice de pretutindeni. Acestia se regasesc in special in zonele calduroase si umede, care le permit dezvoltarea si inmultirea.

Tantarii femele produc o muscatura dureroasa in timpul hranirii si pot transmite numeroase organisme cauzatoare de boli.

 

Dezinsectie Viespi

Stiai ca specia europeana de viespe prefera sa construiasca stupuri in jurul locuintelor umane?

Acest lucru le permite viespilor sa extraga lichide dulci din alimente. De asemenea, viespile extrag substantele de care au nevoie si din excremente, ceea ce inseamna ca sunt purtatori de boli.

In perioada de constructie a stupului, ele cauzeaza daune copacilor datorita materialelor folosite pentru a crea materia prima pentru construirea stupului. Viespile vor ataca stupurile de albine si le vor ucide. La sfarsitul verii si in intreaga toamna, viespile vor provoca mari pagube culturilor de fructe.

De aceea, in cazul unei infectii cu viespii in apropierea spatiului tau, recomandam sa soliciti ajutorul unei echipe de specialisti.

 

Doresti o lucrare de dezinsectie? Apeleaza cu incredere la noi! Contacteaza-ne pentru mai multe detalii sau transmite-te prin email toate informatiile necesare despre infectia pe care o intampini.

0729 872 510