• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Capcana soareci Victor Clean Kill M162

Stoc epuizat
23.86 RON
Capcana mecanica de soareci Victor Clean Kill M162 este o capcana inteligenta, care ofera o modalitate de aplicare a momelii si de utilizare a capcanei usoara pentru utilizator
Ambalaj: 1 buc
Combate activitatea: Soarecilor
Producator: Victor
Tip capana: Mecanica
Material capcana: Plastic

Capcana de soareci Victor Clean Kill M162 este o capcana mecanica, inteligenta, diferita fata de altele vazute pana acum, care ofera o modalitate facila de a plasa momeala la interior, fara sa fie nevoie sa vedeti rozatorul capturat si fara a avea un contact direct cu aceasta.

Capcana mecanica arata ca un mic tunel inofensiv. Rozatorul va fi prins de imediat cum atinge momeala, activand astfel declansatorul. Victor Clean Kill M162 prezinta un design unic sub forma de tunel, momeala fiind pozitionata in partea din spate a capcanei, ceea ce face ca furtul momelii sa fie de domeniul trecutului. Pentru a goli capcana, se tine apasat butonul de setare in timp ce se ridica declansatorul.

Capcana Victor Clean Kill M162 nu foloseste substante chimice, iar din acest motiv se recomanda pentru familiile cu copii sau cu animale de companie. Produsul este fabricat dintr-un material din plastic extrem de rezistent, ceea ce inseamna ca poate fi reutilizata repetat.

Mod de utilizare capcana pentru soareci Victor Clean Kill M16:

- Se deschide compartimentul pentru momeala din spatele capcanei

- Se aplica momeala in orificiul pentru momeala. Se poate utiliza unt de arahide sau orice alt tip de aliment bogat in proteine sau atractant pentru rozatoare

- Se inchide compartimentul capcanei

- Se tine apasat butonul de setare in timp ce extrageti declansatorul pentru a seta capcana

- Se plaseaza capcana in zonele cu activitatea intensa a rozatoarelor sau de-a lungul peretilor pe unde circula.

Rozatorul capturat sau intreaga capcana se arunca intr-o punga, folosind manusi la manipularea acestora, iar punga se poate arunca la ghena de gunoi.

Producator: Woodstream

 

Prezentare video capcana. Video-urile de prezentare produs pot sa contina imagini de captura al daunatorilor care sa creeze disconfort vizual:

Greutate (Kg)N/A
ProducatorWoodstream
Tip capcanaMecanica
MaterialPlastic
CombateSoareci

 

 

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510