• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Biostop, molii textile, set 2 bucati

Stoc suficient (1000)
18.85 RON
Cantitate
Capcana pentru molii textile Biostop nu contine insecticid si se poate utiliza in spatii inchise pentru a prinde si pentru a monitoriza infestarile cu molii de textile
Ambalaj: 1 buc
Combate activitatea: Moliilor de textile
Producator: Babolna Bio
Tip capana: Adeziva
Material capcana: Carton

Capcana adeziva pentru molii textile Biostop este o capcana cu adeziv inodor, astfel ca nu lasa un miros neplacut asupra hainelor. Deteriorarea bunurilor textile realizate din bumbac sau din blana sunt cauzate de catre larvele de molie. Daca capcana prinde molii intr-un mod constant, atunci este recomandata utilizarea de insecticid pentru combaterea insectelor adulte.

Aceasta capcana contine un atractant pe baza de feromoni sexuali si atrage masculii de molie adulta timp de 10-12 saptamani. Moliile mor daca se lipesc pe partea adeziva a capcanei. Se poate preveni inmultirea daunatorilor si se reduce considerabil numarul acestora prin utilizarea capcanei, in locurile infestate din apartament.

Pentru un grad de infestare mic, este recomandata folosirea capcanei Biostop pentru molii de haine. Este recomandat si indicat sa se foloseasca o astfel de capcana pe toata perioada anului pentru a semnala si prevenii reaparitia infestarii cu molii de textile.

Producator: Babolna Bio

Greutate (Kg)N/A
ProducatorBabolna Bio
Tip capcanaCu atractant
MaterialCarton
CombateMolii de textile
Modalitate de ambalareSet 2 bucati
Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510