• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Ghilotina t200, capcana cartite

Stoc suficient (1000)
21.99 RON
Cantitate
Ghilotina t200 este o capcana cilindrica, ecologica, fabricata dintr-un plastic rezistent, conceputa pentru capturarea cartitelor
Ambalaj: 1 buc
Combate activitatea: Cartitelor
Producator: Ghilotina
Tip capana: Mecanica
Material capcana: Plastic

Capcana pentru cartite Ghilotina t200 este o capcana cilindrica, ecologica, fabricata dintr-un plastic rezistent, care este recomandata sa fie utilizata la capturarea cartitelor si pentru eliberarea lor ulterioara in viata, in zone sigure. Capcana prezinta doua clapete din metal la capetele acesteia, autoblocante, care permit accesul cartitei, dar care blocheaza iesirea lor din capcana.

Capcana pentru cartite Ghilotina t200 este o capcana foarte practica si usor de folosit. Montarea ei se face orizontal in galeria sapata de catre cartita pentru a permite clapetelor sa functioneze in mod corespunzator. Se recomanda a fi amplasata in galerii active si recente cu fanta de pe tub indreptata in sus. Dupa ce montarea a fost realizata, se acopera zona cu pamant si se marcheaza locul in care capcana este montata cu un semn la suprafata. Este necesar sa se verifice periodic capcana. Captura se poate elibera dupa ce a fost prinsa in capcana.

capcana_cartita_galerie

Utilizarea mai multor capcane este recomandata de-a lungul galeriilor sau langa iesiri pentru a avea o sansa mare de captura.

Capcana se poate utiliza si pentru captura de soricei in galerii din perete sau din sol.

Diametrul gurii de intrare: 5 cm

Dimensiuni: 200 mm x 48 mm

Producator: Ghilotina

Greutate (Kg)N/A
Dimensiuni200 mm x 48 mm
ProducatorGhilotina
Tip capcanaMecanica
MaterialPlastic
PrindeCartite
Acces cartiteDoua intrari
Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510