• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Daca doresti ca firma noastra sa efectueze o lucrare de curatenie, te rugam sa ne contactezi prin e-mail sau telefonic si sa ne comunici urmatoarele informatii:

- suprafata acoperita;

- date de contact obligatorii: numar de telefon si/sau adresa de e-mail;

- gradul de infestare si daunatori vizati;

- optional interventia cu o substanta la cerere.

Te vom redirectiona in cel mai scurt timp posibil spre un colaborator potrivit pentru cererea ta, care o sa revina cu toate informatiile necesare si cu detalii despre procedura de lucru.

De ce ai nevoie de curatenie?

Am pornit pe acest drum pentru ca stim cu totii ca un spatiu curat este foarte important pentru oricine il foloseste, indiferent daca acestea sunt pentru uz personal sau pentru sedinte si vizitatori VIP.

 

Servicii de curatenie oferite

Curatenie spatii comerciale/birouri

Oferim servicii de curatenie a spatiilor comerciale si a birourilor pe intreaga raza a municipiului Brasov.

Echipa noastra intelege ca fiecare piata are cerinte diferite, astfel incat credem ca intelegerea nevoilor tale specifice este fundamentala pentru a oferi un serviciu de curatenie eficient.

Avem cunostinte vaste si experienta in industria comerciala si suntem constienti de cat de importanta este mentinerea unei imagini profesionale, care este baza unei companii de succes.

De aceea, o spunem cu sinceritate: putem sa iti oferim un serviciu de curatenie integrat si in timp util. Iti oferim posibilitatea de a mentine costurile la un nivel minim si sa te axezi pe cresterea, eficienta si profitabilitatea afacerii tale.

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre de curatenie comerciale, te rugam sa ne contactezi prin e-mail la adresa comenzi@fitomag.ro

Curatenie covoare/ mochete/ tapiterie

Iti punem la dispozitie servicii de curatenie covoare, mochete, tapiterie pe intreaga raza a municipiului Brasov.

Serviciile noastre de curatare a covoarelor includ :

– Extractia de apa fierbinte
– Umiditatea scazuta
– Solvent fierbinte

Avem experienta necesara de a asigura cei mai scurti timpi de uscare, atunci cand este important ca spatiile sa fie utilizate in cel mai scurt timp posibil.

La nevoie, putem utiliza si echipament special de uscare, suflante de aer pentru a reduce timpul de uscare si mai mult.

Echipa noastra este disponibila la orice ora: seara, noaptea sau in weekend.

Serviciul nostru de curatenie ofera, de asemenea, un plan de intretinere de rutina, care iti va mentine covoarele in mod constant proaspete si curate.

Doresti servicii de curatenie a covoarelor si tapiteriilor? Contacteaza-ne prin email la adresa: comenzi@fitomag.ro

Curatenie geamuri/ ferestre

Esti din Brasov sau pe raza municipiului Brasov? Iti punem la dispozitie servicii de curatenie geamuri si ferestre folosind echipament profesional!

Oferim curatenie la inaltime si putem sa lucram cu firme specializate de constructii pentru curatenie cu alpinisti utilari, daca sunt lucrari la inaltimi mai mari de 3 metri.

Echipa noastra de curatenie iti poate oferi o solutie personalizata pentru toate cerintele de curatenie fereastre, asigurandu-ne ca siguranta este extrem de importanta si cautand cele mai practice solutii.

In cadrul experientei noastre de-a lungul timpului, am intalnit multe desene sau modele arhitecturale unice si am identificat intotdeauna metoda cea mai buna si mai sigura de curatenie.

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre de curatenie a covoarelor, va rugam sa ne contactati pe e-mail – comenzi@fitomag.ro

Curatenie industriala

Ai nevoie de curatenie industriala? Echipa noastra activeaza pe intreaga raza a municipiului Brasov.

Noi nu oferim doar proiecte de curatare one-off. Putem, de asemenea, sa ne dedicam timpul tie, pentru a iti oferi servicii de curatenie industriale pe parcursul intregii perioade a sediului companiei tale, permitandu-ne sa ajungem la un orar de munca prestabilit.

Echipa noastra iti furnizeaza servicii de curatenie si intretinere specifice domeniului tau de lucru, care vor fi implementate cu mare profesionalism. Scopul nostru este de a mentine un aspect curat si sanatos spatiului tau, respectand regulile de siguranta si sanatate impuse dar si cererile controlului calitatii si de igiena.

Oferim servicii de curatenie industriala pentru urmatoarele industrii:

– Mancare si bauturi
– Constructie
– Inginerie
– Fabricatie
– Farmaceutic
– Retail & Magazine
– Utilitati

Pentru mai multe informatii despre serviciile de curatenie industriala pe care ti le oferim, te rugam sa ne contactezi pe e-mail: comenzi@fitomag.ro

Curatenie zone de constructie

Echipa noastra iti pune la dispozitie servicii de curatenie a zonelor de constructie, pe intreaga raza a municipiului Brasov.

De aceea, oferim o solutie completa pentru cerintele tale de curatare. Serviciile noastre includ:

– Furnizarea unui serviciu zilnic de curatenie a spatiului dumnevoastra in timpul programului de construire
– Furnizarea de servicii de spalare completa de produse si consumabile
– Un constructor calificat pentru consulatie si informare
– Curatenie finala inainte de predare client
– Managementul contractelor

Managerii nostri de contract sunt toti angajati in cadrul industriei, avand multi ani de experienta in controlul procesului, de la inceputul lucrarii pana la predarea finala.

Doresti sa afli mai multe despre serviciile noastre de curatenie zone de constructie? Contacteaza-ne prin email la adresa comenzi@fitomag.ro

Facilitati de management complete

La Frosera, oferim servicii de facilitati de management complete pentru toate cerintele afacerii tale, de la curatenie pana la intretinerea acesteia.

Solutiile noastre sunt flexibile si sunt adaptate in functie de cerintele fiecarui client. Astfel, ne asiguram ca solutiile noastre se potrivesc nevoilor oricarei companii si ca raspundem acestora cu o solutie fiabila si rentabila.

In felul acesta, cu ajutorul solutiilor de facilitati de management complete, asiguram buna functionare de zi cu zi a spatiului afacerii tale.

Serviciile de curatenie pe care le oferim includ toate aspectele legate de curatenia de zi cu zi de la birouri, curatenie a cladirilor la exterior, curatarea ferestrelor si servicii de spalare.

Intretinerea noastra completa de facilitati de spalare include servicii de ingrijire, servicii handcare precum si furnizarea de numeroase produse pentru bucatarie si baie.

In plus, prin intermediul serviciilor noastre de curatenie, suntem in masura sa va furnizam servicii extinse de intretinere, inclusiv amenajare a spatiilor verzi si imprastierea sarii pe timp de iarna pentru a mentine siguranta spatiului tau.

Pentru a efectua o evaluare completa a zonei care necesita curatenie, contacteaza-ne prin email: comenzi@fitomag.ro

0729 872 510