• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Capcana cartite, Vole Forceps

Stoc suficient (1000)
28.90 RON
Cantitate
Capcana Vole Forceps pentru captura cartite cu utilizare in galerii, realizata din inox galvanizat
Ambalaj: 1 buc
Combate activitatea: Cartitelor
Producator: U.E.
Tip capana: Mecanica
Material capcana: Carton

Capcana mecanica pentru cartite Vole Forceps actioneaza in dublu sens, declansatorul fiind unul foarte sensibil, la atingere. Capcana este realizata din inox galvanizat, care asigura un rezultat excelent pentru prinderea cartitelor.

Mod de utilizare capcana pentru cartite Vole Forceps: In primul rand trebuie depistate tunelele in care circula cartitele. Depistarea acestor tunele este destul de usoara, deoarece cartitele sunt animale care au un teritoriu prestabilit. Dupa ce au fost depistate, se verifica din ce directie este sapat tunelul si daca tunelul are acces din ambele parti, capcana se aseaza la mijloc.

Se pozitioneaza capcana in tunel dupa ce pamantul a fost indepartat din jurul galerilor si dupa se acopera cu o galeata pentru a nu patrunde lumina. Este recomandata verificarea capcanei dupa 24 de ore deoarece cartitele circula la lasarea noptii sau in zorii zilei.

Important! Este foarte important sa nu atingeti capcana fara a utiliza manusi, daunatorul fiind capabil sa simta prezenta unui factor strain si sa nu isi continuie traseul normal. Locurile in care au fost montate capcanele trebuie sa fie acoperite si ferite de razele soarelui.

Capcana trebuie montata in zonele in care se observa o activitate mai intensa a daunatorilor. Capcana mecanica se bazeaza pe modele de captura a daunatorilor. Se face o gaura la baza movilelor de pamant pentru a se identifica traseele in care circula cartitele si capcana se aseaza pe acest traseu. Dupa ce se realizeaza acest prim pas, capcana se acopera in partea din fata si din spate cu putin pamant, pentru a obliga cartitele sa isi refaca traseul si sa actioneze astfel capcana.

Momentul cel mai bun pentru capturarea cartitelor este atunci cand ele sunt mai active, dimineata foarte devreme sau la inserat. Se recomanda capcana Forceps, cu recenzii exceptionale si deja testata, pentru a se mentine un gazon impecabil.

Producator: Autohton

Greutate (Kg)N/A
ProducatorAutohton
Tip capcanaMecanica
MaterialMetal
PrindeCartite
Model de capturareCleste
Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510