• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Capcana cartite CartoCatch

Stoc suficient (1000)
29.99 RON
Cantitate
Capcana CartoCatch, pentru captura cartite, cu utilizare a capcanei in galerii si realizata complet din material zincat
Ambalaj: 1 buc
Combate activitatea: Cartitelor
Producator: U.E.
Tip capana: Mecanica
Material capcana: Carton

Capcana pentru cartite CartoCatch este o capcana pentru combaterea cartitelor, cu o utilizare in conditii de siguranta si eficienta.

Mod de utilizare capcana cartite, CartoCatch:

- Capcana se armeaza apasand cele doua brate si cu ajutorul piedicii culisante se blocheaza in pozitie de armare

- In galerie se introduc tijele in sus si dupa se acopera cu pamant pentru a nu intra lumina

- Capcana se leaga cu ata sau sarma, care ramane vizibila la suprafata si astfel se identifica cu usurinta locul unde a fost montata capcana. Aceasta se verifica dupa 24 de ore

- Daca sunt patru tuneluri active unde circula cartitele se utilizeaza patru capcane anti-cartita. O greseala mare este utilizarea unui numar insuficient de capcane

O investitie in capcane mecanice este una mult mai eficienta decat alegerea unei variante de dispozitivele electronice.

Atentie! Nu introduceti degetul in inel dupa armare, este recomandata folosirea unui bat pentru verificare. Utilizarea manusilor este recomandata pentru a nu lasa un miros uman pe capcane. Capcana trebuie montata in zonele in care se va observa o activitate mai intensa a daunatorilor. La baza movilelor se face o gaura pentru a se identifica traseele in care cartitele circula intens, iar capcana se aseaza pe acest traseu.

Dupa realizarea primului pas, capcana se acopera cu putin pamant pe partea din fata si spate, pentru a lasa cartitele sa refaca traseul si sa actioneze astfel capcana. Este important ca locurile unde au fost plasate capcanele sa fie ferite de razele soarelui. Momentul zilei cu cea mai eficienta rata de capturare este dimineata foarte devreme sau la inserat atunci cand cartitele sunt cele mai active!

Producator: Autohton

 

Prezentare video capcana. Video-urile de prezentare produs pot sa contina imagini de captura al daunatorilor care sa creeze disconfort vizual:

Greutate (Kg)N/A
ProducatorAutohton
Tip capcanaMecanica
MaterialMetal
PrindeCartite
Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510