• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Beagle EasySet, capcana cartite

Stoc suficient (500)
121.38 RON
Cantitate
Capcana Beagle EasySet este fabricata in Marea Britanie si iese in evidenta fata de celelalte capcane de pe piata, datorita modului usor de activare si de montare pentru captura
Ambalaj: 1 buc
Combate activitatea: Cartitelor
Producator: Beagle
Tip capana: Mecanica
Material capcana: Metal

Capcana mecanica pentru cartite Beagle EasySet se activeaza printr-un singur click, cu o singura mana. Design-ul diferit ofera o eficienta sporita si puteti fi siguri ca nu se va bloca in sol. Capcana este fabricata in Marea Britanie si iese in evidenta fata de celelalte capcane de pe piata, datorita faptului ca are o activare foarte usoara.

Este foarte usor de aflat cand a fost capturata o cartita datorita mecanismului cu arc de mare putere, care ofera o declansare bidirectionala, iar declansatorul va reveni la pozitia initiala atunci cand a fost capturat daunatorul.

In functie de marimea gradinii se vor plasa un numar suficient de capcane pentru rezultate bune ale tratamentului: pentru gradina mica 1-2 capcana, iar pentru gradinile mai mari se vor monta 3 sau mai multe capcane, pentru a spori sansele de capturare.

Instructiuni de utilizare capcana mecanica cartite Beagle EasySet:

- Se selecteaza 2 musuroaie prospete cu o distanta intre ele de la 1 la 3 metri

- Cu ajutorul unui bat se perforeaza solul intre cele 2 musuroaie, pentru a putea fi depistata galeria

- Folositi o casma pentru a sapa o sectiune de aceeasi marime cu capcana si se asigura ca sectiunea este aliniata cu galeria. Se elimina pamantul din galerie

- Se amplaseaza capcana de-a lungul galeriei, armand capcana prin apasarea pistonul. Declansatoarele se aseaza ferm pe baza tunelului. Se sigileaza complet sectiunea astfel incat lumina sau curentii de aer sa nu patrunda in galeri

- Se verifica capcana o data la 24 de ore. Daca nu se captureaza nici o cartita in decurs de 72 de ore, se muta capcana in alta locatie.

Producator: Beagle

 

Prezentare video capcana. Video-urile de prezentare produs pot sa contina imagini de captura al daunatorilor care sa creeze disconfort vizual:

Greutate (Kg)N/A
ProducatorBeagle
Tip capcanaMecanica
MaterialMetal
PrindeCartite
Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510