• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00
  •     Material capcana
  •     Tip capana
  •     Producator
  •     Combate activitatea
  •     Ambalaj
-RON

Capcane

Capcanele pentru daunatorii din domeniul industria, comercial si casnic pot fi clasificate in functie de trei criterii:

- Capcane adezive:

Ideale pentru folosirea in gospodarii dar si in depozite si magazii, aceste capcane sunt utile in locurile unde capcanele clasice nu pot fi folosite. Ele se numesc „adezive” pentru ca au un suport solid pe care se adauga adeziv cu atractant sau momeala cu scopul de a atrage daunatorul. Aceasta momeala poate fi alimentara sau sexuala (feromoni), fiind un stimul pentru daunatori.

Capcanele adezive pot avea diferite forme, precum: tavita, placaj, lemn si ele pot fi din material plastic sau hartie plastifiata. Adezivul nu este toxic pentru mediul inconjurator si nici pentru animalele de companie.

Aceste capcane pot fi utilizate doar pana cand suprafata adeziva este acoperita.

- Capcane mecanice:

Vrei sa capturezi si sa extermini rozatoarele si cartitele? Foloseste capcane mecanice! Acestea sunt mai economice decat cele adezive, oferindu-ti posibilitatea sa le utilizezi repetitiv.

Pentru a utiliza o capcana mecanica de mai multe ori, singurul lucru care trebuie schimbat este momeala, care poate fi alimentara sau sexuala (feromoni).

 - Capcanele autoblocante:

Spre deosebire de capcanele mecanice, capcanele autoblocante sunt considerate varianta ecologica a acestora. Ele pot fi utilizate repetitiv pentru oprirea daunatorilor precum soareci, sobolani, pisici, caini si sunt denumite si capcane de tip cusca.

Sunt considerate ecologice deoarece daunatorul nu este ranit ci pur si simplu este prins. Acesta poate fi, ulterior, eliberat intr-o zona indepartata fata de spatiul protejat.

Pentru a le spori eficienta, se poate adauga in mijlocul capcanei o momeala care poate fi alimentara sau sexuala (feromoni).

0729 872 510