• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Atractant rozatoare Nara Spray Beef

Stoc suficient (1000)
345.84 RON
Cantitate
Atractant rozatoare Nara Spray Beef este special conceput pentru a atrage spre capcane sobolanii si soarecii, nu contine in compozitie substante care sa produca alergii, este netoxic si are o aroma specifica de carne de vita

Atractant rozatoare Nara Spray Beef este un atractant destinat rozatoarelor, cu aroma specifica de carne de vita, realizat din produse alimentare, care nu contin substante chimice sau alergeni. Efectul atractantului de la Nara Spray este de lunga durata, datorita formularii acestuia conform cu ultimele standarde cu privire la calitatea produsului, care permite atractantului sa ramana activ de la cateva saptamani pana la 2 luni, in functie de cantitatea pulverizata si in functie de mediu si precipitatile existente.

Daca este aplicat corespunzator un singur tub Nara Spray Beef este suficient sa poata sa fie folosit pentru aproximativ 500 de statii de captura sau capcane.

Mod de aplicare atractant Nara Spray Beaf:

- Se poate pulveriza direct pe capcana/momela raticida sau pe statia de intoxicare

- Se mai poate pulveriza si de-a lungul traseelor unde rozatoarele sunt observate, pentru a le directiona spre capcanele de captura.

Datorita aromei atractantului, soarecii si sobolanii sunt atrasi imediat.

Producator: Futura

 

 

Prezentare video capcana. Video-urile de prezentare produs pot sa contina imagini de captura al daunatorilor care sa creeze disconfort vizual:

Greutate (Kg)N/A
ProducatorFutura
Tip capcanaCu atractant
MaterialMetal
CombateSoareci, sobolani
Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510