• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Targa Super 5 EC, 5 litri

Stoc suficient (1000)
610.40 RON
Cantitate
Targa Super 5 EC este un concentrat emulsionabil care contine 50 gr/litru quizalofop-P-etil si se prezinta sub forma unui lichid, omogen, de culoare oranj-maroniu, fara miros caracteristic.

Erbicid Targa Super 5 EC - Certificat de omologare nr. 1159/20.04.1989

Erbicidul Targa Super 5 EC este un erbicid sistemic sub forma de concentrat emulsionabil c contine 50 g/l quizalofop-P-etil si se prezinta sub forma unui lichid, omogen, de culoare oranj-maroniu, fara miros caracteristic, este absorbit rapid de frunze , translocandu-se in planta prin ambele sensuri , prin xilem si floem. Datorita acestui avantaj se acumuleaza in mugurii subterani distrugand tesuturile meristematice.

Erbicidul Targa Super se aplica postemergent pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si perene , inclusiv pentru Sorghum Halepense din rizomi .

Doza de erbicid Targa Super recomandata la ha pentru combaterea costreiului etse de 200-300 litrii/ha , iar buruiana nu depaseste inaltimea de 10-20 cm. Erbicidul Targa Super 5EC nu creeaza probleme de remanenta pentru culturile cu urmeaza pe sola.

Dupa erbicidarea cu Targa Super timpul de repaus pana la recoltare este de 21 zile.

ATENTIE: Erbicidul targa Super se aplica cu masini terestre, evitand deriva erbicidului pe culturi monocotiledonate porumb, cereale paioase, etc.

Erbicidul Targa Super este compatibil si cu alte erbicide, fungicide, insecticide si regulatori de crestere , producatorul recomanda insa sa se aiba in vedere soiul , iar testarea sa se faca pe o portiune mica de sola, inainte de a fi utilizat pe scara larga.
 

Un produs NISSAN CHEMICAL, Japonia - Formulat de ALCHIMEX.

CulturaBuruieni combatuteDoza
SfeclaMonocotiledonate anuale1 l/ha
Costrei din rizomi2 l/ha
SoiaMonocotiledonate anuale1 l/ha
Costrei din rizomi2.5 l/ha
Tomate transplantateMonocotiledonate anuale1 l/ha
Costrei din rizomi2 l/ha
Floarea soareluiMohor, Costrei, Meisor, Iarba barboasa0.7 l/ha
Costrei din rizomi1.5 l/ha
CartofMohor, Iarba barboasa0.7-1 l/ha
Costrei din rizomi1.5-2 l/ha
RapitaMohor, Iarba barboasa, Samulastra din cereale1 l/ha

 

 

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510