• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Soil Plus, 100 g

Stoc suficient (1000)
5.40 RON
6.75 RON
Cantitate
Soil Plus este un ingrasamant complex, biologic, obtinut dintr-un extract concentrat de plante.

Soil Plus este un ingrasamant complex pe baza de extract de plante. Ingrasamantul Soil Plus are in compozitie  substante care stimuleaza cresterea, fiind absorbite direct de planta prin intermediul radacinii.
Cu ajutorul ingrasamantului
Soil Plus plantele vor fi mai viguroase si mai rezistente la boli printr-o mai buna absorbtie a elementelor nutritive din sol, radacina va fi mai puternica iar frunzele se vor pastra verzi o perioada indelungata de timp de la administrare. Chiar si florile vor avea un aspect mai frumos si vor dura mai mult, dupa administrarea ingrasamantului Soil Plus, plantele vor fi mai rezistente la seceta si temperaturi scazute.

Mod de utilizare:

100 g de ingrasamant Soil Plus se amesteca impreuna cu un 10 litri de pamant de flori inainte de plantare, sau se presara o lingurita de ingrasamant Soil Plus uniform pe suprafata pamantului de jur imprejurul plantelor, o data la 2 saptamani. Administrarea ingrasamantului Soil Plus se va repeta in lunile de crestere activa Martie-Septembrie. Pentru florile din vaza se adauga o jumatate de lingurita de ingrasamant Soil Plus in apa .

Plante tratate: plante de apartament, flori, arbusti ornamentali si legume.

Compozitie ingrasamant :

- 1,35% Azot;
- 0,2% Fosfor;
- 1,9% Potasiu;
- 0,6% Magneziu;
- 0,021% Mangan;
- 0,151% Fier;
- 0,018% Zinc;
- 0,002% Cupru;
- Alte elemente (Calciu, Bor, Molibden, Sulf, Nichel);
- Mutivitamine;
- Enzime organice;
- Regulatori de creștere, vegetali;
- Aminoacizi vegetali.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510