• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Service echipamente dezinsectie Igeba, Tifone, Solo, Swingtec, STIHL, Volpi, service aparatura dezinsectie.

Daca ai achizitionat de la noi echipamente, iti punem la dispozitie o perioada de service in garantie de 12 luni dar si de service post garantie.

Echipamentele la care putem sa garantam service si intretinere sunt produse de Igeba, Tifone, Swigtec, Vectorfog, SOLO, Volpi.

Daca doresti doar sa achizitionezi piesele si sa faci reparatia in regim propriu, iti punem la dispozitie documentatia necesara reparatiei care include: fise explodate, coduri de piese si bine inteles, indicatii.

Daca alegi sa faci service-ul la noi, te rugam sa urmezi aceasta procedura:
- anunta / programeaza interventia prin trimiterea unui email cu problemele sesizate (descriere si fotografii cu detaliile defectiunii). Te rugam sa lasi in email si numarul de telefon la care te putem contacta daca avem neclaritati,
- asteapta confirmarea primirii emailului si alegerea datei interventiei. In jur de 2 - 3 ore. Tot atunci iti vom comunica daca consideram ca sunt necesare si piese, daca le avem in stoc sau daca trebuie comandate. Toate aceste detalii stabilesc si costul aproximativa si durata interventiei
- dupa reparatie, se face un deviz sau o factura proforma si se stabileste ziua verificarilor si ridicarii
- imediat ce banii sunt incasati produsul se poate ridica sau se poate livra prin curier.

Inainte de a primi echipamentul in service vom efectua o estimare de cost pentru manopera si piese (daca e cazul). Pretul unei ore de lucru este 12 euro + TVA calculata la cursul BNR din ziua emiterii facturii. Se va achita un avans de 30% pentru piese daca este necesara comandarea lor.

In cazul in care doresti servicii intr-o zona din afara Brasovului, te putem pune in legatura cu unul din partenerii nostri din tara.

In acest caz, daca doresti sa ne ocupam personal, poti trimite direct la noi aparatul prin curierat rapid (Fan Courier) dar costurile de transport se achita separat si sunt 13 lei + TVA pe primul KG si 1 leu + TVA pe KG-le aditionale.

Iti multumim!

0729 872 510