• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00
  •     Tip de aplicare
  •     Producator
  •     Ambalaj
-RON

Plante tehnice

Detii plante tehnice? Doresti sa stimulezi cresterea si dezvoltarea acestora? Iti recomandam o serie de regulatori de crestere care se impart in trei categorii: auxine, citokinine si gibereline.

Auxinele se gasesc in muguri dar si in varfurile tulpinilor, precum si in frunzele tinere ale plantelor tehnice. Din punct de vedere celular, auxinele ingroasa membranele si favorizeaza depunerea de substante care stimuleaza dezvoltarea si reproducerea acestor plante.

Citokininele sunt regulatori care stimuleaza diviziunea celulara si cresc rezistenta plantelor tehnice. Acestea se pot gasi in radacini si in tulpina, fiind produse in mod natural de catre planta.

Giberelinele se incadreaza in categoria stimulatorilor naturali care ajuta la cresterea si dezvoltarea plantelor. Dintre toti regulatorii de crestere, giberelinele au adus efecte spectaculoase si rapide in industria agricola, silvica, horticola dar si a plantelor medicinale. Acest lucru a atras atentia specialistilor si, de aceea, recomanda folosirea acestor regulatori in cresterea plantelor tehnice.

0729 872 510