• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Nicogan 40 SC

Stoc suficient (1000)
115.76 RON
Cantitate
Nicogan 40 SC este un erbicid postemergent din grupa sulfonilureice si contine 40 g/l nicosulfuron. Este folosit pentru combaterea buruienilor din graminee anuale si perene precum si a unor buruieni dicotiledonate din cultura de porumb.

Erbicidul Nicogan 40 SC are ca substanta nicosulfuron 40g/l si este sub forma de suspensie fina, de culoare crem. Erbicidul Nicogan combate buruienile monocotiledonate anuale si perene din cultura de porumb. Absorbtia Erbicdului Nicogan se face prin frunze si partial prin intermediul radacinilor fiind translocat catre toate punctele de crestere ale plantei.

Pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si a costreiului din rizomi producatorul recomanda urmatoarele : aplicare erbicid Nicogan pana in faza de infratire cu o doza de 0.8 l / ha pentru combaterea buruienilor monocotiledonate , iar pentru costreiul din rizomi erbicidarea se face cand planta are 10-20 cm inaltime.

Erbicidul Nicogan este folosit in postemergenta timpuriu sau tarziu , in functie de stadiul de dezvoltare al buruienilor . Aplicat in stadiile timpurii de dezvolatre a buruienilor are eficienta maxima. Erbicidul Nicogan fi aplicat si in conditii de seceta, nu se spala daca dupa aplicare in interval de 2-3 ore ploua, nu are efect remanenta de durata pentru culturile premergatoare, cantitatea de apa folosita este de 200-400 l / ha.

Buruieni monocotiledonate anuale combatute : mohor, iarba barboasa , meisor

Buruieni monocotiledonate perene combatute : costrei atat din seminte cat si din rizomi si pir .

Buruieni dicotiledonate partial combatute: stir ,loboda , zarna ,iarba rosie ,rocoina ,mustar ,ciumafaie

 

CuturaBuruieni combatuteMomentul aplicariiDoza
PorumbMonocotiledonate anuale (Setaria, Echinochloa, Sorghum din samanta)Postemergent (porumb 4 - 6 frunze, buruieni monocotiledonate anuale 2 - 4 frunze)0.8 l/ha
PorumbSorghum (costrei) din rizomi (in functie de gradul de infestare si talia plantelor de costrei)Postemergent (porumb 4 - 6 frunze, costrei din rizomi 15 - 20 cm)1.0 - 1.5 l/ha

 

FDS-NICOGAN-40-SC.pdf

Fisa_tehnica_NICOGAN_40_SC.pdf

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510