• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Microcat Mg, 1 litru

Stoc suficient (1000)
36.95 RON
Cantitate
Microcat Mg este un corector al carentelor de magneziu, cu acizi organici si aminoacizi.

Ingrasamintele din gama Microcat se aplica foliar si sunt utilizate pentru corectarea deficientelor identificate la plante. Caracteristica principala a acestor ingrasaminte este protectia microelementelor de catre aminoacizi si acizii grasi.

Ingrasamantul Microcat Mg este un corector al carentei de magneziu din plante , cu acizi organici si aminoacizi. Ingrasamantul Microcat Mg are o densitate de 1.28 kg/l si un pH situat intre 7.5-8. Ingrasamantul Microcat Mg poate fi aplicat intreaga perioada de vegetatie a plantelor.

Aminoacizii au rol de biostimulatori, accelereaza asimilarea si retinerea microelementelor de catre plante. In momentul absorbtiei in tesutul foliar, aminoacizii ajuta la sinteza proteinelor in organele plantelor.

Acizii organici asigura un surplus de carbon ce ajuta la sintetizarea zaharurilor in plante.

Microelementele sunt foarte importante pentru metabolismul si functiile esentiale ale plantelor, de aceea la primele semne de carenta ,se aplica ingrasamintele din gama Microcat , plantele vor ramane sanatoase si puternice de la inceputul perioadei de vegetatie si pana la recoltare.

Magneziul este componentul principal al clorofilei, ajuta in metabolismul plantelor ajutand la transferul de energie necesar pentru crearea reactiilor enzimatice: acumularea de zaharuri carbohidrati, proteine, vitamine, etc.

Ca si avantaje ale folosirii ingrasamantului Microcat Mg putem enumera :

- Datorita temperaturilor scazute din timpul iernii, plantele isi incetinesc functiile, astfel se vor reduce numarul de udari pentru a evita imbolnavirea plantelor.
- In momentul cresterii temperaturilor se recomanda fertilizarea foliara pentru prevenirea eventualelor carente nutritive ce pot aparea.
-Ingrasamantul
Microcat Mg ajuta la evitarea carentelor de microelemente si totodata ajuta la activarea metabolismului plantei.

Ingrasamantul Microcat Mg are in compozitie urmatoarele elemente nutritive :

10 % Magneziu (Oxid de Mg) solubil in apa;
– 8 % Azot total (N);
– 2,6 % Aminoacizi liberi;
– 7 % Acizi organici.

Plante tratate: grau, porumb, rapita, floarea soarelui, sfecla de zahar, cartof, soia, mazare, vita de vie, pomi si arbusti fructiferi, legume (tomate, castraveti, ardei, varza, conopida, ceapa, morcovi, salata, vinete, dovleci, fasole, pepeni, ridichi, praz, sfecla rosie, spanac, telina, patrunjel, pastarnac), flori si plante ornamentale (muscate, petunii, crizanteme, lavanda, Poinsetia, lalele, zambile, narcise, crini, primula, galbenele, dalia, ochiul boului, flori de piatra, gerbera, trandafiri, Thuja, gard viu, liliac, hibiscus, lemn cainesc, conifere) si gazon.

 

CulturaDozaMetoda de aplicare
Legumicultura250-300 ml/ 100 litri apaAplicare foliara
Culturi Hidroponice100-250 ml/ 100 litri apa
Cereale si plante tehnice1-1.5 litri/ ha
Plante ornamentale150-300 ml/ 100 litri apa
Pepiniere150-300 ml/ 100 litri apa
Pomi fructiferi si vita de vie250-300 ml/ 100 litri apa


 

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510