• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Microcat Ca, 1 litru

Stoc suficient (1000)
35.28 RON
Cantitate
Microcat Ca este un corector al carentelor de calciu, cu acizi organici si aminoacizi.

Ingrasamintele din gama Microcat sunt create pentru corectarea deficientelor identificate in plante, aplicarea se face foliar . Principala caracteristica a ingrasamintelor din gama Microcat ,o reprezinta protectia microelementelor de catre aminoacizi si acizii organici , datorita acestui lucru , eficienta ingrasamantului este crescut fata de alte ingrasaminte foliare folosite, iar dimensiunea moleculelor ajuta la absorbtia si distribuirea foliara pe toata suprafata plantelor.

Microcat Ca este un corector al carentelor de calciu din plante , cu acizi organici si aminoacizi. Ingrasamantul are o densitate de 1.25 kg/l si un pH situat intre 4-5. Microcat Ca se administreaza de la inceputul perioadei de vegetatie pana la jumatatea perioadei de coacere a fructelor pentru corectarea carentelor de calciu.

Aminoacizii actioneaza ca biostimulatori, accelereaza asimilarea si retinerea microelementelor de catre plante. In momentul absorbtiei in tesutul foliar, aminoacizii ajuta la sinteza proteinelor in organele plantelor.

Acizii organici asigura un surplus de carbon ce ajuta la sintetizarea zaharurilor din plante.

Microelementele sunt importante pentru metabolismul si functiile esentiale ale plantelor, ajuta plantele sa fie sanatoase si puternice de la inceputul perioadei de vegetatie si pana la recoltare.

Calciul are un rol important in structura peretilor celulari ai plantelor, ca si avantaje ale folosirii ingrasamantului Microcat Ca putem evidentia :

- Datorita temperaturilor scazute iarna, plantele isi incetinesc functiile, astfel se vor reduce numarul de udari pentru a evita imbolnavirea plantelor.
- In momentul cresterii temperaturilor se recomanda fertilizarea foliara pentru prevenirea eventualelor carente nutritive ce pot aparea.
-
Microcat Ca ajuta la activarea metabolismului plantei

Microcat Ca are in compozitie urmatoarele elemente nutritive :

10 % Calciu (oxid de Ca) solubil in apa;
– 6.5 % Azot total (N);
– 2,5 % Aminoacizi liberi;
– 7 % Acizi organici.

Plante tratate: grau, porumb, rapita, floarea soarelui, sfecla de zahar, cartof, soia, mazare, vita de vie, pomi si arbusti fructiferi, legume (tomate, castraveti, ardei, varza, conopida, ceapa, morcovi, salata, vinete, dovleci, fasole, pepeni, ridichi, praz, sfecla rosie, spanac, telina, patrunjel, pastarnac), flori si plante ornamentale (muscate, petunii, crizanteme, lavanda, Poinsetia, lalele, zambile, narcise, crini, primula, galbenele, dalia, ochiul boului, flori de piatra, gerbera, trandafiri, Thuja, gard viu, liliac, hibiscus, lemn cainesc, conifere) si gazon.

 

CulturaDozaMetoda de aplicare
Legumicultura250-300 ml/ 100 litri apaAplicare foliara
Culturi Hidroponice100-250 ml/ 100 litri apa
Cereale si plante tehnice1-1.5 litri/ ha
Plante ornamentale150-300 ml/ 100 litri apa
Pepiniere150-300 ml/ 100 litri apa
Pomi fructiferi si vita de vie250-300 ml/ 100 litri apa

 

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510