• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00
  •     Ambalaj
-RON

Insecticide agro

Insecticidele agro sunt categorisite in:

- sistematice: acest tip de insecticide agro sunt incluse in procesul de tratare a plantelor, fiind ingerate de insectele care se hranesc din plante. De aceea, aceste insecticite sunt greu de observat de catre insecte si sunt menite sa le omoare la scurt timp dupa ce s-au hranit cu ele. Insecticidele sistematice nu dauneaza plantelor.

- naturale: aceste insecticide agro pot fi nicotina sau pyrenthrum, ele fiind facute din plante ca forma de protectie impotriva insectelor. Nicotina bazate pe insecticide a fost limitata in SUA in urma cu aproximativ 20 de ani, pentru a elimina riscurile ca alimentele sa fie contaminate cu acestea.

- anorganice: acest tip de insecticide sunt artificiale, ele fiind confectionate din metale care includ urme de cupru si fluor, iar uneori si sulf. Insecticidele agro organice sunt chimicale care comprima un numar mare de pesticide.

In general, indiferent de tipul de insecticide agro pe care il alegi, toate acestea au potentialul de a schimba ecosistemul din jurul lor. Ele pot fi daunatoare pentru oameni, motiv pentru care tu, in calitate de utilizator al acestor insecticide, trebuie sa echilibrezi balanta nevoilor din agricultura cu balanta nevoii pentru sanatate si protectia mediului.

0729 872 510