• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Ingrasamant lichid toamna, 1 litru

Stoc suficient (1000)
17.20 RON
Cantitate
Ingrasamant lichid potrivit pentru plante, atat in aer liber cat si de interior (de exemplu, Mailorder, chiparos, Holly, bame, pomi fructiferi, fructe de padure, plante perene, azalee, rododendroni, etc.) pentru a se pregati pentru sezonul de iarna
Ambalaj: 1 litru
Producator: Agro CS

Ingrasamant lichid pentru toamna

Ingrasamantul lichid pentru toamna are in compozitie urmatoarele substante chimice : azot (N%)-3%, Nitrat de azot-2.5%, Azotat amoniacal-0.5%, fosfor (P2O5)-4%, potasiu (K2O)-10%.

Ingrasamantul are un continut scazut de azot si continut de potasiu ridicat , acest lucru fiind favorabil dezvoltarii plantelor , plantele nu au crestere excesiva , asigura dezvolatrea puternica a radacinilor inainte de intrarea in iarna a plantelor . Plantele tratate vor fi mai sanatoase si impiedica riscul de inghet.

Ingrasamantul se aplica diluat astfel : pentru plantele de exterior (thuja, chamaecyparis, arbusti verzi, trandafiri, piersici, caise, capsuni, hortensii, azalee, rododendroni, pomi fructiferi, etc) , ingrasamantul lichid se aplica inainte de intrarea in vegetatie, doza recomandata este de 30 ml la 8 litrii de apa si acopera o suprafata de 1 m 2.

Proprietati fizice si chimice: Continutul total de azot (N%)-3%, Nitrat de azot-2.5%, Azotat amoniacal-0.5%,Continutul total de fosfor (P2O5)-4%, Continutul total de potasiu (K2O)-10%.

Caracteristici: Datorita continutului scazut de azot si continutului ridicat de potasiu ajuta planta sa nu creasca extrem, asihura imputernicirea radacinilor inainte de venirea iernii. Plantele vor avea un aspect sanatos si o stare buna. In acelasi timp ajuta la imbunatarirea lor de iarna si se reduce riscul de inghetare al acestora. Pentru plantele de interiordoza recomandata este de 15 ml la 2 litrii de apa .

Plante tratate: Thuja, Chiparos, Arbusti verzi, Pomi fructiferi, Trandafiri, Capsuni, Hortensii, Azalee, etc.

Ingrasamantul dupa folosire se pastreaza in ambalajul original , ferit de razele soarelui si umezeala. Teperatura de pastrare sa nu scada sub 5 grade celsius. Nu se depoziteaza langa alimente, bauturi sau hrana animalelor.

In timpul manipularii ingrasamantului , nu se fumeaza, bea , mananca . Se evita contactul cu pielea si ochii, in caz de accident se spala bine cu apa si se consulta medicul.

Producator: Agro CS

 

Cititi cu atentie eticheta si respectati dozajul si modul de aplicare indicat de producator, in functie de tipul de ingrasamant ales!

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510