• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Ingrasamant bare universale, set 30 baghete

Stoc suficient (1000)
9.40 RON
Cantitate
Ingrasaminte bare universale promoveaza formarea radacinii si cresterea sanatoasa a plantelor
Ambalaj: set 30 baghete
Producator: Agro CS

Ingrasamant tip bagheta universal 

Ingrasamant tip bagheta universal are in compozitie urmatoarele substante :azot (N)-10%, Oxid de fosfat solubil in apa (P2O5)-5%, Oxid de potasiu solubil in apa (K2O)-6%.

Ingrasamantul bare universal, este un ingrasamant cu eliberare lenta , asigura plantelor cantitati optime de substante nutritive aproximativ 2 luni . Ajuta la dezvoltarea radacinilor, la inflorire si dezvoltarea armonioasa a plantelor tratate.

Ingrasamantul tip bagheta universal se pune in ghiveci nu foarte aproape de margine ghivciului. La replantare acest ingrasamant se pune in ghiveci dupa 3 saptamani. Pe timpul iernii se injumatateste doza folosita, in functie de marimea ghiveciului.

Produsul se pastreaza in ambalajul original, ferit de umezeala si razele soarelui.Nu se lasa la indemana copiilor , nu se lasa langa mancare sau produse alimentare.

Temperatura de pastrare nu trebuie sa fie sub +5º C.

In timpul folosirii ingrasamantului nu se mananca, fumeaza. De evitat contactul cu pielea si cu ochii. In cazul contactului cu ochii, spalati bine cu o cantitate mare de apa si cereti ajutorul medicului.

Producator: Agro CS

Cititi cu atentie eticheta si respectati dozajul si modul de aplicare indicat de producator, in functie de tipul de ingrasamant ales!

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510