• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Harmony 50 SG, 100 g

Stoc suficient (1000)
806.49 RON
Cantitate
Harmony 50 SG este un erbicid selectiv, sistemic, sulfonilureic, pentru combaterea in postemergenta a buruienilor cu frunza lata din culturile de soia.

Erbicidul Harmony 50 SG are ca si substanta activa 50% tifensulfuron metil . Este un erbicid sistemic, selectiv ce este folosit in combaterea buruienilor cu frunza lata din cultura de soia , aplicat postemergent.

Erbicidul Harmony se transloca rapid in planta prin intermediul absorbtiei frunzelor . Dupa ce sola a fost erbicidata cu Harmony nu exista restrictii in rotatia culturilor.

Noua tehnologie de formulare, a granulelor solubile, confera erbicidului Harmony urmatoarele avantaje :

-erbicidul intra rapid in suspensie;

- reintra complet in suspensie la reluarea lucrului dupa intreruperi accidentale (ploaie, vant puternic, etc.);

-precizie mai mare la dozarea erbicidului

Erbicidul Harmony inhiba diviziunea celulara in varful de crestere al buruienilor , cresterea lor fiind oprita la cateva ore dupa erbicidare, dar simptomele vizibile apar la 5-10 zile dupa erbicidare , iar moartea buruienilor survine la 15-25 zile .

  Cresterea buruienilor mai rezistente si a celor avansate in vegetatie este blocata si nu mai concureaza cultura pentru apa si elemente nutritive .

  Erbicidul Harmony se aplica dupa momentul cresterii depline a primelor frunze trifoliate (faza 13, BBCH). Eficacitatea maxima se obtine in faza de 2-4 frunze ale buruienilor cu frunza lata anuale.
  Nu se foloseste
  erbicidul Harmony pe culturile afectate de stres (seceta, temperaturi extreme, baltiri de apa, infestate cu insecte, avand deficiente de nutritie sau alti factori care reduc cresterea plantelor). Erbicidul Harmony nu se aplica pe soluri foarte nisipoase cu continut foarte scazut de substanta organica. Nu se foloseste pentru protectia gazonului sau a plantelor ornamentale.

  Erbicidul Harmony nu prezinta restrictii in ceea ce priveste rotatia culturilor.

  Daca cultura tratata cu Harmony 50 SG este compromisa din diverse cauze, orice alta cultura poate urma dupa 30 zile de la aplicarea tratamentului.
  Numarul maxim de tratamente/an:1
  Volumul de solutie recomandat este de :200-400 l/ha

  Plante tratate: Soia

  Buruieni combatute:Ambrozia,Cornaci,Grasita ,Iarba rosie,Loboda ,Loboda salbatica ,Lungurica,Macris,Musetel salbatic ,Mustar salbatic, Pristolnic,Pungulita ,Ridiche salbatica ,Rocoina ,Ştir ,Traista ciobanului .

   

  Producator: Dupont

  CulturaBuruieni combatuteMomentul aplicariiDoza
  SoiaDicotiledonate anuale (exceptie zarna, zamosita, teisor)Postemergent12 g/ha +Trend 0.1%

   

  Fisa_de_securitate_Harmony_50SG.pdf

  Certificat_de_omologare_Harmony_50_SG.pdf

   

  Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
  0729 872 510