• Orar: Luni-Vineri 9:00-17:00

Fungicid Caramba Turbo,5 Litri

Stoc suficient (100)
899.25 RON
Cantitate
Caramba Turbo este un produs destinat culturii de rapita care combina substanta activa a unui fungicid (metconazol) cu cea a unui regulator de crestere (mepiquat clorura).

Caramba® Turbo

Substanta activa: 30 g/l metconazol + 210 g/l mepiquat clorura.

Caramba Turbo este un produs destinat culturii de rapita care combina substanta activa a unui fungicid (metconazol) cu cea a unui regulator de crestere (mepiquat clorura). Aceasta combinatie asigura controlul eficient al bolilor, oferind totodata avantajele unui regulator de crestere.

Se poate aplica toamna cand rapita are 4-6 frunze pana la maxim 8 frunze, pentru imbunatatirea rezistentei la iernare si pentu un start mai bun al plantelor in primavara sau primavara devreme, de la inceputul alungirii tijei florale pana la faza de buton galben (BBCH 21-59) pentru combaterea bolilor si imbunatatirea arhitecturii tufei.

Aplicarea prodsului in primavara are dublu scop: combate bolile specifice si imbunatateste arhitectura plantei, datorita substaneti active cu rol de regulator de crestere - mepiquat clorura - care reduce dominanta tulpinei principale si favorizeaza dezvoltarea lastarilor laterali.  Asadar, rezultatul este o planta mai bine dezvoltata, stabila si bogat ramificata cu un potential mai ridicat de productie la hectar.

Avantaje:

Efect puternic de regulator de crestere datorita substantei active.

Imbunatateste rezistenta la iernare prin dezvoltarea optima a sistemului radicular si a coletului.

Combate principalele boli la rapita.

Imbunatateste aspectul tufei (tufa uniforma, bogat ramificata, cu rezistenta crescuta la scuturare).

Flexibilitate in aplicare.

Sporeste productia si profitul.

Cultura

 Spectru de combatereDoza
Rapita 1 tratament aplicat toamna pentru cresterea rezistentei plantelor la iernare0.7 l/ha
   

 

Producator: BASF

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
0729 872 510